Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Razvan Ungureanu (ARD:) Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

B1 B1,
Traian Razvan Ungureanu (ARD:) Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu. Aprecierea vine din partea purtatorului de cuvant al ARD , Traian Razvan Ungureanu. Si reprosurile la adresa lui. continuă pe B1

Traian Razvan Ungureanu (ARD): Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu. Aprecierea vine din partea purtatorului de cuvant al ARD , Traian Razvan Ungureanu. Si reprosurile la adresa lui.

Traian Ungureanu: Singura performanta a lui Victor Ponta - a reusit sa-l ADOARMA pe Crin ...

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe colegul de alinata Crin Antonescu, considerp purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu. In plus, democrat liberalul ii mai reproseaza lui Ponta ca incearca sa-i adoarma, in aceeasi maniera, si pe romani, informandu-i gresit in ceea ce priveste suplimentarea fondurilor europene pentru agricultura, potrivit B1 TV. Citeste si Traian Ungureanu: Antonescu vorbeste de alianta cu UDMR ca sa obtina 100%? Victor .

Adriean Videanu: Desemnarea primului-ministru - decizia presedintelui; ARD are un premier - Mihai-Razvan Ungureanu

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat luni seara, cu prilejul lansarii candidatilor aliantei pentru sectorul 4 din Capitala la alegerile parlamentare, ca si PDL si ARD pot propune premierul dupa alegerile din 9 decembrie, sustinand ca, din punctul sau de vedere, Mihai-Razvan Ungureanu poate sa-si continue cariera de prim-ministru, relateaza Agerpres.

Ponta: Traian Basescu e concurent cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, prezent la Suceava in calitate de presedinte PSD, ca presedintele Traian Basescu se afla in competitie cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale a PDL, inormeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )