Libnet.ro
UNICEF

01:05

Am trait si in subsoluri: Poveste zguduitoare a unuia dintre cei mai mari actori ai tarii (FOTO)

B1 B1,
Am trait si in subsoluri: Poveste zguduitoare a unuia dintre cei mai mari actori ai tarii (FOTO)

Este unul dintre cei mai mari actori din Romania, dar putini sunt cei care stiu prin ce greutati a trecut in copilarie. Artistul Marcel Iures, pentru ca despre el este vorba, a suferit mult. continuă pe B1

Anacharsis, filozoful nascut in Dobrogea, considerat de greci unul dintre cei mai intelepti oameni ai vremii

Anarcharsis s-a nascut in Dobrogea, unde a avut o influenta destul de importanta asupra triburilor gete din zona. El paraseste Dobrogea si se muta in Atena, unde devine apreciat foarte rapid, devenind primul strain ce a primit privilegiile de cetatenie ateniana.

Be Eu: Care sunt cei mai influenti europarlamentari

Cei mai influenti 70 de oameni din Parlamentul European. Pe primul loc se afla Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, urmat de Manfred Weber si Gianni Pittella. Primul europarlamentar roman.

Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce va avea loc anul acesta, in premiera, la Bucuresti, reprezinta un adevarat barometru al succesului artistilor din industria muzicala romaneasca.

Cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei

Potrivit studiului realizat de organizatia nonguvernamentala britanica Oxfam, cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei, potrivit.

Nicolae Ceausescu nu a calcat niciodata intr-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Bucuresti. Motivul incredibil care l-a tinut departe pe dictator

Nicolae Ceausescu nu a calcat intr-unul dintre cele mai selecte localuri din Bucuresti. Este vorba de Casa Capsa, cofetarie care a implinit 131 de ani, cea mai veche fondata in Bucuresti de.

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din.

Kate Winslet a dezvaluit secretul dintre ea si Leonardo DiCaprio. Fanii sunt cei mai fericiti

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio au legat o frumoasa relatie in urma filmarilor la filmul Titanic. Chiar daca au trecut 20 de ani de cand s-a nascut pelicula, cei doi actori se inteleg la.

Doctorii i-au spus sa aleaga care dintre cei trei bebelusi va trai. Decizia ei a socat o lume intreaga

Chloe si lui Rohan Dunstan aveau trei copii minunati, insa simteau ca-si doresc mai mult. Ar fi vrut si o fetita, o surioara pentru cei trei baieti. Soarta a facut ca, in scurt timp, Chloe sa.

Care este brandul de pantofi pe care il poarta cei mai puternici executivi

Elita din Silicon Valley, recunoscuta pentru stilul vestimentar simplu si monocrom, a ales sa-si defineasca statutul printr-un accesoriu aparte: incaltamintea. CEOs de la firme tech poarta sneakersii unui brand de lux parizian care costa mai mult decat.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )