Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nicolae Ceausescu nu a calcat niciodata intr-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Bucuresti. Motivul incredibil care l-a tinut departe pe dictator

Antena3 Antena3,
Nicolae Ceausescu nu a calcat niciodata intr-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Bucuresti. Motivul incredibil care l-a tinut departe pe dictator

Nicolae Ceausescu nu a calcat intr-unul dintre cele mai selecte localuri din Bucuresti. Este vorba de Casa Capsa, cofetarie care a implinit 131 de ani, cea mai veche fondata in Bucuresti de. continuă pe Antena3

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din.

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

Descoperirea care pune la indoiala unul dintre cele mai mari mituri ale crestinatatii. Pasajul din Biblie care ar fi fost adaugat pe ascuns

Un pasaj din Biblie, potrivit caruia femeilor le este interzis sa fie preoti, nu este original, el fiind adaugat mai tarziu in carte, sustine un cercetator american. Potrivit The Telegraph,.

Care sunt cele mai valoroase marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Care sunt cele mai profitabile marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Premiera pe piata media. Unul dintre cele mai tari campionate din Europa se vede in Romania, exclusiv pe internet

Un singur campionat din celebrul Big 5, titulatura data celor mai puternice cinci competitii ale Europei, nu se vede anul acesta in Romania.

Vila din Predeal a lui Nicolae Ceausescu - in continuare la vanzare la pretul de 300.000 de euro

Vila din Predeal a fostului dictator Nicolae Ceausescu este in continuare pe piata, dupa mai bine de trei ani de la anuntul scoaterii la vanzare de catre Artmark Historical Estate. in urma cu doi ani, au fost primite mai multe oferte, dar acestea au fost mult sub pretul solicitat, de 300. 000 de euro.

Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Pentru a evita accidentele rutiere provocate de oboseala acumulata in timpul unui drum lung, guvernul Australiei s-a gandit la o metoda inedita pentru a-i mentine pe soferi concentrati si, implicit, pentru a evita ca acestia sa adoarma la volan. Iar solutia este una care clar alunga plictiseala.

Test de cultura generala despre cetatile Romaniei. in ce judete se afla zece dintre cele mai populare fortarete antice

Pe lista oficiala a cetatilor din Romania declarate monumente istorice de catre Ministerul Culturii si Identitatii Nationale figureaza zeci de obiective.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )