Libnet.ro
UNICEF

18:45

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Hotnews Hotnews,
 De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita va permite femeilor saudite sa sofeze

Arabia Saudita a anuntat marti ca va permite femeilor sa sofeze, punand capat astfel unei lungi politici nationale ce devenise un simbol global al represiunii la care sunt supuse femeile in regatul ultra-conservator, anunta New York Times.

VIDEO. Femeile din Arabia Saudita vor putea sa sofeze. Regele a semnat decretul

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018.

Tara care isi lasa, in sfarsit, femeile sa conduca masini

In functie de care parte a corectitudinii politice te pui, te va bucura sau nu vestea ca femeile au voie, in sfarsit, sa conduca. Schimbarea, care va intra in vigoare in iunie 2018, priveste Arabia Saudita si a fost anuntata printr-un decret regal citit in direct la televiziunea de stat si intr-un eveniment media simultan [].

Premiera in Arabia Saudita! O femeie a fost numita intr-un post guvernamental

O femeie saudita a fost numita in premiera intr-un post guvernamental de rang inalt, au precizat miercuri autoritatile de la Riad, la o zi dupa ce femeile din aceasta tara au primit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )