Libnet.ro
UNICEF

08:30

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

B1 B1,
Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din. continuă pe B1

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

Descoperirea care pune la indoiala unul dintre cele mai mari mituri ale crestinatatii. Pasajul din Biblie care ar fi fost adaugat pe ascuns

Un pasaj din Biblie, potrivit caruia femeilor le este interzis sa fie preoti, nu este original, el fiind adaugat mai tarziu in carte, sustine un cercetator american. Potrivit The Telegraph,.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

Veniturile asiguratorilor au crescut cu 8% pana la peste 5,04 miliarde de lei in primul semestru din 2017/Euroins, City Insurance si Asirom au cele mai mari venituri din politele RCA

Asiguratorii au inregistrat venituri de peste 5,07 miliarde de lei din primele brute subscrise in primul semestru din acest an, in crestere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, a anuntat luni ASF. In anul 2016 si in primul semestru al anului 2017, societatile cu cea mai mare pondere in piata de asigurari RCA erau Euroins, City Insurance si Asirom, care detineau impreuna peste jumatate din piata 54% la 31 decembrie 2016 si 71% la data de 30 iunie 2017), se mai arata in comunicatul autoritatii de supraveghere financiara.

Filmul horror cu cele mai mari incasari din istorie, care a intrecut Exorcistul

Filmul Exorcistul din 1973, declarat cel mai bine vandut film horror din toate timpurile, a fost depasit in box-office-ul mondial si al Statelor Unite ale Americii de o productie lansata toamna aceasta.

Care sunt cele mai valoroase marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Care sunt cele mai profitabile marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Cele mai mari defecte ale poporului roman descrise de straini: habotnici, inapoiati, violenti si betivi. Ei n-au mai multa religie decat vitele lor

Despre romanii din veacurile trecute au scris zeci de carturari din tarile Occidentului. Acesti calatori educati au lasat marturii valoroase despre felul de a fi, despre ocupatiile si naravurile locuitorilor Tarii Romanesti, Moldovei sau Transilvaniei. in scrierile acestora romanii sunt prezentati fie in culori vii, fie in tonuri sumbre, in functie de experientele avute de acesti calatori cu poporul nostru.

Cel mai bun truc pentru a scapa de celulita

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, celulita poate fi combatuta prin aceasta metoda foarte simpla! Felul in care arata pielea ta este dovada vie a atentiei pe care o acorzi stilului tau de viata.

Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Pentru a evita accidentele rutiere provocate de oboseala acumulata in timpul unui drum lung, guvernul Australiei s-a gandit la o metoda inedita pentru a-i mentine pe soferi concentrati si, implicit, pentru a evita ca acestia sa adoarma la volan. Iar solutia este una care clar alunga plictiseala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )