Libnet.ro
UNICEF

23:00

TRANFORMARE incredibila a unei bunici din Marea Britanie: Dupa ce a slabit peste 80 de kilograme viseaza sa devina fotomodel

B1 B1,
TRANFORMARE incredibila a unei bunici din Marea Britanie: Dupa ce a slabit peste 80 de kilograme viseaza sa devina fotomodel

Poate fi considerata una dintre cele mai ambitioase femei din lume. Este vorba despre Natalie King, o femeie in varsta de 47 de ani din Marea Britanie, mama a sase copii, dar si bunica, care vrea sa. continuă pe B1

Fost fotbalist roman, condamnat in Marea Britanie dupa ce a fost prins cu 16 kilograme de cocaina

Fostul fotbalist Razvan Voicu Florea a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a fost prins transportand 16 kilograme de cocaina. Acesta a fost oprit de politisti pe M6,.

Grupurile de retail din Marea Britanie au inregistrat scaderi puternice

Retelele de retail din Marea Britanie au inregistrat cele mai mari scaderi ale vanzarilor din ultimii patru ani, dupa referendumul care a decis iesirea din Uniunea Europeana, generand temeri privind capacitatile de evitare a intrarii in recesiune, informeaza Reuters.

Un roman este cautat in Spania, fiind acuzat ca ar fi rapit din Marea Britanie o minora

Un roman in varsta de 27 de ani este cautat in Spania, dupa ce ar fi fugit din Marea Britanie cu o minora. Politistii suspecteaza ca cei doi se afla acum in provincia spaniola.

Roman cautat in Spania, in urma unor suspiciuni ca ar fi rapit din Marea Britanie o minora

Un roman de 27 de ani este cautat in Spania dupa ce ar fi fugit din Marea Britanie cu o minora, de asemenea romanca, politia suspectand ca cei doi se afla acum in provincia spaniola Guadalajara, informeaza The Mirror.

Theresa May va discuta la Varsovia despre situatia polonezilor din Marea Britanie

Premierul britanic, Theresa May, se va deplasa joi in Polonia, pentru discutii despre situatia imigrantilor polonezi care vor fi in Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana, relateaza site-ul cotidianuilui Le Figaro.

O prima mare companie a decis sa paraseasca Marea Britanie dupa Brexit. Noi avem suficient profit, ne putem muta productia in alta tara din Europa

Marea Britanie se confrunta cu tot mai multe probleme dupa ce s-a votat iesirea din Uniunea Europeana. Unul dintre cele mai mari magazine de produse cosmetice a anuntat ca va parasi Anglia, potrivit.

Vesti proaste pentru jucatorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se lauda ca a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Marea Britanie are primul maestru pokemon. Un barbat de 33 de ani din Southampton sustine ca este prima persoana din Regatul Unit care a reusit sa captureze toti pokemonii disponibili in Marea.

ingrijorari privind accesul studentilor romani la educatia din Marea Britanie. Tinerii nu trebuie sa plateasca pentru greselile politicienilor

Europarlamentarul PSD Viorica Dancila se arata ingrijorata de planurile noului premier al Marii Britanii, Theresa May, de a restrictiona accesul studentilor straini la sistemul de educatie din Regatul.

O invatatoare din Marea Britanie a demisionat pentru a putea face profit jucand Pokemon Go

O tanara invatatoare britanica a decis sa transforme jocul Pokemon Go intr-o activitate profitabila: ea castiga bani in cursul plimbarilor lungi in cautarea celor mai rare creaturi virtuale, relateaza joi madame. lefigaro. fr, preluata de Agerpres.

Mama mea crede ca sunt nebuna. Isteria Pokemon Go loveste din nou. O profesoara din Marea Britanie vrea sa renunte la locul de munca pentru a prinde toata ziua creaturile fictive (FOTO)

Jocul momentului Pokemon Go a isterizat o lume intreaga. Ultima victima a acestuia este o profesoara din Londra care a decis sa-si paraseasca locul de munca de la catedra pentru a se juca toata.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )