Libnet.ro
UNICEF

22:31

Grupurile de retail din Marea Britanie au inregistrat scaderi puternice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupurile de retail din Marea Britanie au inregistrat scaderi puternice

Retelele de retail din Marea Britanie au inregistrat cele mai mari scaderi ale vanzarilor din ultimii patru ani, dupa referendumul care a decis iesirea din Uniunea Europeana, generand temeri privind capacitatile de evitare a intrarii in recesiune, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie

Mii de vehicule, inclusiv unele din Romania, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrazi din Marea Britanie, in contextul in care traficul feriboturilor intre porturile Dover Marea Britanie).

Theresa May va discuta la Varsovia despre situatia polonezilor din Marea Britanie

Premierul britanic, Theresa May, se va deplasa joi in Polonia, pentru discutii despre situatia imigrantilor polonezi care vor fi in Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana, relateaza site-ul cotidianuilui Le Figaro.

Pub-urile si restaurantele din Marea Britanie platesc pentru a deveni gazdele monstrilor Pokemon

In incercarea de a atrage cat mai multi clienti, proprietarii de pub-uri si restaurante din Marea Britanie au dezvoltat o strategie care implica chemarea jucatorilor la vanatoarea de monstri virtuali.

ingrijorari privind accesul studentilor romani la educatia din Marea Britanie. Tinerii nu trebuie sa plateasca pentru greselile politicienilor

Europarlamentarul PSD Viorica Dancila se arata ingrijorata de planurile noului premier al Marii Britanii, Theresa May, de a restrictiona accesul studentilor straini la sistemul de educatie din Regatul.

Mama mea crede ca sunt nebuna. Isteria Pokemon Go loveste din nou. O profesoara din Marea Britanie vrea sa renunte la locul de munca pentru a prinde toata ziua creaturile fictive (FOTO)

Jocul momentului Pokemon Go a isterizat o lume intreaga. Ultima victima a acestuia este o profesoara din Londra care a decis sa-si paraseasca locul de munca de la catedra pentru a se juca toata.

O prima mare companie a decis sa paraseasca Marea Britanie dupa Brexit. Noi avem suficient profit, ne putem muta productia in alta tara din Europa

Marea Britanie se confrunta cu tot mai multe probleme dupa ce s-a votat iesirea din Uniunea Europeana. Unul dintre cele mai mari magazine de produse cosmetice a anuntat ca va parasi Anglia, potrivit.

Marea Britanie va mentine granita deschisa cu Republica Irlanda chiar si dupa BREXIT

Marea Britanie se angajeaza sa-si mentina granita deschisa cu Republica Irlanda, a declarat premierul britanic Theresa May, dupa o intalnire avuta marti la Londra cu omologul sau irlandez Enda Kenny.

Un nou trend in Marea Britanie: Se cauta romance care sa faca menaj dezbracate (VIDEO)

Imaginatia unora pare sa nu aiba limite. Mai nou, in Marea Britanie se cauta romance care sa faca menaj dezbracate. Intermediarul este un roman care spune ca afacerea este extrem de.

Un nou trend in Marea Britanie: Se cauta ROMANCE care sa faca menaj DEZBRACATE complet (VIDEO SOCANT)

Imaginatia unora pare sa nu aiba limite. Mai nou, in Marea Britanie se cauta romance care sa faca menaj dezbracate. Intermediarul este un roman care spune ca afacerea este extrem de.

Brexit. Marea Britanie lucreaza la un plan de redresare a economiei

Marea Britanie ar putea adopta in toamna un plan de redresare pentru a limita deteriorarea accentuata a economiei britanice din cauza Brexitului, a anuntat noul sau ministru de finante, Philip Hammond, care a apreciat ca o doza de incertitudine va persista pana la final in negocierile dintre Londra si UE, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )