Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transferoviar Grup s-a retras din cursa pentru CFR Marfa: Doar GFR a depus oferta pentru actiunile companiei

B1 B1,
Transferoviar Grup s-a retras din cursa pentru CFR Marfa: Doar GFR a depus oferta pentru actiunile companiei

Compania SC Transferoviar Grup SA s-a retras din cursa pentru privatizarea CFR Marfa. Transferoviar Grup se afla in asociere cu austriecii de la Donau Finanz Austria in acest demers. Transferoviar Grup apartine. continuă pe B1

Transferoviar Grup s-a retras din cursa pentru CFR Marfa: A ramas un singur investitor interesat de actiunile companiei

Compania SC Transferoviar Grup SA s-a retras din cursa pentru privatizarea CFR Marfa. Transferoviar Grup se afla in asociere cu austriecii de la Donau Finanz Austria in acest demers. Transferoviar Grup apartine.

Transferoviar s-a retras din cursa pentru privatizarea CFR Marfa

Transferoviar s-a retras din cursa pentru privatizarea CFR Marfa, potrivit unui comunicat de presa.

Transferoviar s-a retras din cursa pentru CFR Marfa.

Transferoviar s-a retras din cursa pentru CFR Marfa, transmite Realitatea TV In curs de actualizare.

Transferoviar s-a retras din cursa pentru CFR Marfa. Privatizarea continua cu GFR.

UPDATE: Privatizarea CFR Marfa continua doar cu Grup Feroviar Roman GFR), companie detinuta de omul de afaceri Gruia Stoica, dupa ce asocierea romano-austriaca Transferoviar Grup - Donau Finanz si compania americana OmniTRAX s-au retras, informeaza Mediafax. _ _ _ _ Asocierea romano-austriaca Transferoviar Grup - Donau Finanz a anuntat, miercuri, ca a decis sa se retraga din procesul de privatizare a CFR Marfa si isi rezerva dreptul de a contesta procedura la institutiile abilitate, .

EXCLUSIV Transferoviar s-a retras din cursa pentru CFR Marfa pentru ca nu a obtinut de la Raiffeisen Bank garantia de 10 milioane de euro solicitata

Asocierea formata din firma Transferoviar, detinuta de Calin Mitica, si fondul de investitii austriac Donau Finanz s-au retras din cursa pentru preluarea CFR Marfa intrucat nu a obtinut scrisoarea de garantie in valoare de 10 milioane de euro pe care o solicitase de la Raiffeisen Bank. Garantia de participare trebuia depusa pana astazi, la ora 12. 00, la Ministerul Transporturilor, fiind conditie obligatorie in procesul de privatizare.

Parlamentul aproba cei 11 membri ai ASF. PDL si Partidul lui Diaconescu s-au retras din sala

Parlamentul a aprobat, marti, numirea celor 11 membri ai Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, in conditiile in care parlamentarii PDL si PPDD s-au retras din sala, scrie Mediafax .

Votul din Senat pentru revizuirea Constitutiei a fost amanat pentru septembrie

Liderii USL au amanat votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie. Comisia intentioneaza sa trimita proiectul revizuirii la Birourile Permanente.

Majorari salariale anuale, din 2014, pentru unii functionari

Salariile bugetarilor vor fi majorate anual prin noua lege a salarizarii, incepand cu 2014, in mod etapizat si succesiv, dar numai pentru anumiti functionari, respectiv aceia al caror salariu de incadrare este mai mic decat cel care va rezulta prin aplicarea noii legi, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )