Libnet.ro
UNICEF

00:06

Transferul de date personale: Noi discutii UE-SUA pe marginea decizii Curtii de Justitie

Hotnews Hotnews,
 Transferul de date personale: Noi discutii UE-SUA pe marginea decizii Curtii de Justitie

Comisarul european pentru justitie, Didier Reynders, a anuntat vineri ca s-a intalnit cu secretarul de comert american, Wilbur Ross, cu privire la interzicerea transferului de date cu caracter personal din Europa catre Statele Unite de catre justitia UE, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

CJUE declara nevalabil acordul UE-SUA privind transferul de date personale

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a declarat joi ca nevalid acordul ce permite transferul de date personale intre Uniunea Europeana UE) si Statele Unite, asa-numitul Privacy Shield, estimand ca programele americane de supraveghere reprezinta un risc.

CJUE invalideaza acordul privind transferul de date personale intre UE si SUA

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a declarat astazi ca nevalid un acord crucial ce permite transferul de date personale intre Uniunea Europeana si SUA, asa-numitul Privacy Shield , din cauza riscului pe care il reprezinta programele americane de supraveghere a acestor date.

Acordul de transfer de date personale UE-SUA, invalidat de Curtea de Justitie a UE

Curtea de Justitie a UE a declarat joi ca fiind nevalid acordul crucial Privacy Shield ce permite transferul de date personale intre UE si SUA, considerand ca sunt riscante programele ample de supraveghere desfasurate de Statele Unite. Acordul face posibile ingerinte in domeniul drepturilor fundamentale ale persoanelor ale caror date sunt tranferate catre SUA, spune Curtea Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )