Libnet.ro
UNICEF

15:30

TRANZACTIE de sute de milioane de euro: Ion Tiriac a vandut actiunile la UniCredit Tiriac Bank

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TRANZACTIE de sute de milioane de euro: Ion Tiriac a vandut actiunile la UniCredit Tiriac Bank

Omul de afaceri Ion Tiriac a vandut participatia de 45% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, actionar majoritar al bancii. continuă pe Wall-Street Ro

Continental a demarat investita de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a inaugurat prima faza din investitia de 10,5 milioane euro pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 300 de angajati la fabrica din Timisoara . Investitia se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii. Continental a realizat teste pilot asupra solutiei tehnice incepand din decembrie 2013, spune compania.

Studiu ROADS: publicitatea online din Romania s-a ridicat anul trecut la 25,4 milioane euro

Piata de publicitate online din Romania a avut, in 2014, o valoare raportata de 25,4 milioane euro 112,8 milioane lei), potrivit celei mai recente editii a studiului ROADS, elaborat de IAB Romania si PwC Romania. Valoarea nu include mare parte din publicitatea atrasa de giganti internationali precum Google sau Facebook, cheltuielile prin aceste platforme fiind luate in considerare doar in masura in care diverse agentii sau companii le-au raportat in vederea acestui studiu. In termeni reali, cresterea fata de 2013 este de 7%, potrivit unui comunicat PwC.

Cheltuielile de publicitate in 2014-2015, primii de crestere sanatoasa: Piata a atins 313 milioane euro si urmeaza sa urce la 322 milioane / Online-ul are cea mai mare crestere - raport Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate s-a ridicat, in 2014, la 313 milioane de euro, in crestere de la 305 milioane cu un an in urma, iar in 2015 ar urma sa atinga 322 de milioane de euro, potrivit ultimei editii a raportului Media Fact Book, dat publicitatii miercuri de agentia Initiative. Aceasta noteaza ca este primul an, dupa multa vreme, in care piata inregistreaza o crestere relevanta. Cheltuielile de publicitate online au cunoscut cea mai mare crestere anul trecut, +10%, in timp ce TV a avut o crestere moderata de 3% fata de 2013, piata radio s-a mentinut la acelasi nivel, iar cheltuielile in presa scrisa si publicitate stradala au scazut.

Loto 6/49. Premiu de 1,6 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

La extragerea loto de joi, jucatorii pot castiga premii de peste trei milioane de euro, la Loto 6/49 si Joker.

Gefco anunta o cifra de afaceri de 5 milioane euro in 2014 pe teritoriul algerian

Grupul Gefco anunta ca, dupa un an de la infiintarea filialei din Algeria, a inregistrat o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, in 2014, pe teritoriul algerian, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Loto 6/49. Premiu de peste 1,5 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Loto. La extragerea loto de duminica, 31 mai, jucatorii pot castiga premii de pe peste 3 milioane de euro la Loto 6/49 si Joker.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )