Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce trasee RAT sunt modificate din cauza Raliului de la Brasov

Adevărul Adevărul,
Ce trasee RAT sunt modificate din cauza Raliului de la Brasov

Regia Autonoma de Transport R. ) Brasov aduce la cunostinta calatorilor faptul ca in zilele de 26 si 27 martie a. c. vor fi operate schimbari temporare in traseele si orarele de circulatie ale mai multor linii de autobuz, modificari determinate de desfasurarea in aceste zile a cursei automobilistice nationale Raliul Brasovului. continuă pe Adevărul

Tanara strivita de tren din cauza umbrelei

In Gorj, o tanara de 22 de ani a sfarsit cumplit. A fost lovita de un tren, chiar in gara din Targu Jiu. Fata avea umbrela deschisa si din cauza asta dar si din cauza ploii, cel mai.

Ce se intampla cu politistii de la omoruri pedepsiti din cauza ca n-au vrut sa fie grajdani in dosarul Oprea?

Politistii de la serviciul omoruri, care au investigat in dosarul Oprea moartea politistului Bogdan Gigina, s-au trezit cu trei controale pe cap dupa ce au finalizat ancheta iar fostului ministru i s-a ridicat imunitatea pentru a fi cercetat penal sub acuzatia de abuz in serviciu. Interpretarea lor este ca au fost pedepsiti din cauza ca si-au facut datoria. Cum a fost posibil ca mana lunga a lui Oprea sa-i ajunga chiar si dupa ce acesta a plecat din minister? Aici n-ar fi chiar complicat. Un prim control a fost dispus de seful IGPR, Bogdan Despescu, facut sef de ministrul Toba care la randul lui trece drept omul lui Oprea. UPDATE: Dan Suciu: Premierul urmareste cu atentie si indeaproape cazul politistilor care ar fi sicanati de IGPR pentru ca au investigat moartea politistului Gigina.

Zboruri europene anulate din cauza grevei controlorilor de trafic francezi

Anularea zborurilor in Europa a continuat, ieri, din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta, care protesteaza in urma reducerii personalului si a lipsei investitiilor in sistemele folosite de angajati, transmite RTE News, conform Agerpres.

Drumuri blocate din cauza zapezii

Noua localitati sunt nealimentate cu energie electrica in judetul Suceava dupa ce reteaua a fost afectata de vant si zapada, iar mai multe drumuri au fost blocate temporar dupa ce arbori au.

Olanda si-a inchis consulatul din Istanbul, din cauza amenintarii teroriste

Olanda isi inchide consulatul de la Istanbul din cauza unei posibile amenintari teroriste, a anuntat miercuri Ministerul de Externe de la Haga.

Zboruri anulate in continuare pe aeroporturile din Europa, din cauza grevei controlorilor de trafic francezi

Anularea zborurilor in Europa a continuat si luni din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta, care protesteaza in urma reducerii personalului si a lipsei investitiilor in sistemele folosite de angajati, transmite RTE News.

Sunt atacurile din Bruxelles o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? - analiza The Guardian

Atac facut din razbunare? Dovezi despre o noua celula terorista si privind servicii de securitate incompetente? Un semn ca reteaua lui Salah Abdselam, organizatorul logistic al atacurilor din Paris de anul trecut, ce a fost arestat vineri, inca functioneaza? Sau - tinand cont ca avem inca prea putine date despre atacurile de marti dimineata - nici o ipoteza din cele de mai sus? se intreaba jurnalistul Jason Burke de la The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )