Libnet.ro
UNICEF

12:16

Ce tratament l-a salvat pe Mihai de la 3 Sud Est de covid-19, de fapt. S-a aflat tot adevarul

Playtech Playtech,
Ce tratament l-a salvat pe Mihai de la 3 Sud Est de covid-19, de fapt. S-a aflat tot adevarul

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost internat la terapie intensiva in Spitalul Municipal Medgidia, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul de 44 de ani a fost in stare grava multe zile si a avut nevoie de plasma. Medicii i-au dat 5% sanse de supravietuire. Schema de tratament aplicata. continuă pe Playtech

Medicii infirma ca l-au tratat anti-COVID pe Mihai de la 3 Sud-Est cu Ivermectina, medicament de uz veterinar

Autoritatile medicale din Constanta neaga ca l-au tratat cu Ivermectina pe Mihai Budeanu, de la 3 Sud-Est, care a avut o forma grava de Covid-19. Medicul Ion Alexie, din Las Vegas, care a spus ca Mihai a fost salvat gratie tratamentului cu acest medicament de uz veterinar, a declarat ca i-a fost administrat cantaretului chiar in ambulanta.

Mihai de la 3 Sud Est ar fi fost tratat de COVID-19 cu Ivermectina. Medicamentul nu este autorizat in UE pentru tratarea infectiei cu coronavirus

Mihai Budeanu 44 de ani), membru al trupei 3 Sud Est, lasa de inteles ca a fost tratat cu Ivermectina, medicament ce se gaseste doarin farmaciile veterinare pentru tratarea animalelor. Artistul a fost internat cu o forma grava de COVID-19. Cantaretul ar fi primit acest tratament la recomandarea medicului roman Ion Alexie, seful sectiei de boli infectioase al unui spital din Las Vegas. Medicamentul nu este aprobat in UE pentru tratarea COVID-19.

Controversa privind tratamentul anti-covid-19 luat de Mihai de la 3 Sud Est. Medicii rup tacerea

Cadrele medicale din Constanta sustin ca nu l-au tratat pe solistul trupei 3 Sud-Est cu Ivermectina medicament de uz veterinar). Artistul a avut o forma grava a noului virus. Controversa privind tratamentul anti-covid-19 luat de Mihai de la 3 Sud Est Asta dupa ce Medicul Ion Alexie din Las Vegas a spus tratamentul cu Ivermectina .

Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Este in doliu, vestea care l-a sfarsit

Fanii trupei 3SudEst stiu prin ce au trecut membrii trupei in aceasta perioada. Unul din componentii trupei, Mihai Budeanu, a trecut recent prin probleme grave de sanatate. Si pentru ca nu a fost suficient, Mihai Budeanu a trebuit sa mai treaca printr-un moment greu, de curand. Mihai Budeanu in doliu, dupa decesul mamei sale Din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )