Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trebuie sa cheltuim, pana la finalul anului, trei miliarde de dolari pentru investitii publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trebuie sa cheltuim, pana la finalul anului, trei miliarde de dolari pentru investitii publice

Asigurarea indendentei energetice a tarii noastre este esentiala in situatia in care adevarata batalie cu Federatia Rusa nu se va purta cu arme coventionale, ci mai degraba intr-un domeniu strategic precum energia, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta vrea sa cheltuie trei miliarde de dolari pe investitii publice pana la sfarsitul anului

Romania trebuie sa cheltuiasca, pana la sfarsitul anului 2014, o suma de peste trei miliarde de dolari pentru investitii publice, a declarat premierul Victor Ponta, el aratand ca aceste fonduri, care sunt acoperite de la buget, se cheltuiesc greu din motive procedural birocratice, respectiv contestatii la licitatii.

Grupul chinez de tehnologie Alibaba ar putea strange suma record de 24 miliarde dolari la intrarea pe bursa americana

Alibaba, cel mai mare grup chinez de comert online, spera sa stranga pana la 24,3 miliarde dolari la IPO-ul de intrare pe bursa de la New York, ceea ce ar constitui un record pentru bursele din SUA. Alibaba este un hibrid intre Amazon. com si eBay, iar daca cifrele IPO-ului se vor concretiza, grupul ar valora peste 160 miliarde dolari.

Facebook a atins o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, mai mare decat Toyota si Coca-Cola

Capitalizarea de piata a Facebook a depasit pentru prima oara nivelul de 200 de miliarde de dolari, depasind companii precum Toyota, Coca-Cola si Bank of America, scrie Financial Times. Facebook a atins in sub doi ani si jumatate de bursa capitalizarea de 200 de miliarde, in mai putin timp decat le-a trebuit celor de la Google care in prezent sunt insa la 400 miliarde dolari.

Yahoo ar putea obtine peste 8 miliarde dolari vanzand actiuni Alibaba

Yahoo ar putea atrage peste 8 miliarde dolari din vanzarea a circa 122 milioane actiuni Alibaba Group, la oferta publica initiala pe care grupul asiatic de comert electronic o va lansa pe bursa din New York in a doua jumatate a lunii septembrie, scrie Bloomberg, adaugand ca, acum doi ani, compania americana a vandut 523 milioane actiuni Alibaba, pentru aproape 7,1 miliarde dolari.

Electrolux va cumpara divizia de electrocasnice a General Electric cu 3,3 miliarde dolari

Producatorul suedez Electrolux va cumpara divizia de aparate electrocasnice a gigantului industrial General Electric pentru 3,3 miliarde de dolari, in incercarea sa de a reduce diferenta fata de Whirlpool, liderul pietei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )