Libnet.ro
UNICEF

09:00

Facebook a atins o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, mai mare decat Toyota si Coca-Cola

Hotnews Hotnews,
 Facebook a atins o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, mai mare decat Toyota si Coca-Cola

Capitalizarea de piata a Facebook a depasit pentru prima oara nivelul de 200 de miliarde de dolari, depasind companii precum Toyota, Coca-Cola si Bank of America, scrie Financial Times. Facebook a atins in sub doi ani si jumatate de bursa capitalizarea de 200 de miliarde, in mai putin timp decat le-a trebuit celor de la Google care in prezent sunt insa la 400 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Yahoo ar putea obtine peste 8 miliarde dolari vanzand actiuni Alibaba

Yahoo ar putea atrage peste 8 miliarde dolari din vanzarea a circa 122 milioane actiuni Alibaba Group, la oferta publica initiala pe care grupul asiatic de comert electronic o va lansa pe bursa din New York in a doua jumatate a lunii septembrie, scrie Bloomberg, adaugand ca, acum doi ani, compania americana a vandut 523 milioane actiuni Alibaba, pentru aproape 7,1 miliarde dolari.

Facebook a ajuns la o capitalizare record de 200 mld. dolari in mai putin timp decat Google

Facebook a ajuns pentru prima data la o capitalizare de piata care depaseste 200 miliarde dolari la finalul sedintei de tranzactionare de luni, acest rezultat fiind obtinut intr-un timp mai scurt decat cel care a fost necesar Google, arata Financial.

Facebook: Capitalizare record de 200 de miliarde de dolari

Compania Facebook a atins pentru prima data in istoria sa o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, rezultateul venind intr-un timp mai scurt decat al Google, principalul sau concurent de pe piata.

Capitalizare record pentru Facebook! A depasit companii vechi din domeniul tehnologiei, dar si Coca Cola, Toyota sau Bank of America

Facebook a atins pentru prima oara o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari la finalul sedintei de tranzactionare de luni, obtinand acest rezultat in mai putin timp decat i-a fost necesar.

Ponta: Pana la sfarsitul anului trebuie sa cheltuim peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca Romania trebuie sa cheltuiasca, pana la sfarsitul anului 2014, o suma de peste 3 miliarde de dolari pentru investitii publice, el aratand ca aceste fonduri, care sunt acoperite de la buget, se cheltuiesc greu din motive procedural birocratice, transmit surse din presa.

Ponta: Romania mai trebuie sa cheltuiasca peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice in acest an

Romania mai trebuie sa cheltuiasca peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice in acest an, a declarat premierul Victor Ponta. Potrivit acestuia, desi suma respectiva este acoperita de buget, investitiile se fac cu greu, din cauza birocratiei.

Grupul chinez de tehnologie Alibaba ar putea strange suma record de 24 miliarde dolari la intrarea pe bursa americana

Alibaba, cel mai mare grup chinez de comert online, spera sa stranga pana la 24,3 miliarde dolari la IPO-ul de intrare pe bursa de la New York, ceea ce ar constitui un record pentru bursele din SUA. Alibaba este un hibrid intre Amazon. com si eBay, iar daca cifrele IPO-ului se vor concretiza, grupul ar valora peste 160 miliarde dolari.

Arad: Captura record de peste 200.000 de pastile de ecstasy a politistilor de la combaterea crimei organizate

Captura record a politistilor de la combaterea crimei organizate Arad. Acestia au confiscat peste 200 de mii de pastile de Ecstasy. Marfa, in valoare de aproximativ 2 milioane de euro, a fost gasita intr-un.

Politistii de frontiera l-au arestat pe cetateanul turc care incerca sa treaca in Ungaria cu peste 200.000 pastile de Ecstasy asupra sa

Cetateanul turc prins in Vama Turnu avand asupra sa peste 200. 000 de pastile de ectasy a fost arestat preventiv, informeazaMediafax. Barbatul, care a prezentat la granita documente false care spunea ca.

UPDATE. Cetateanul turc prins in Vama Turnu cu peste 200.000 de pastile de ecstasy A FOST ARESTAT

UPDATE: Cetateanul turc prins in Vama Turnu cu peste 200. 000 de pastile de ecstasy in valoare de doua milioane de euro a fost arestat preventiv, anchetatorii precizand ca barbatul, cautat in Germania pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )