Libnet.ro
UNICEF

08:45

Au trecut 15 ani de la primul transplant hepatic facut in Romania

Adevărul Adevărul,
Au trecut 15 ani de la primul transplant hepatic facut in Romania

In urma cu exact 15 ani a avut loc primul transplant hepatic din Romania, cand Gheorghe Penea, un pacient cu suferinte grave, a primit un ficat nou. Operatia a fost efectuata de profesorul Irinel Popescu, actualul sef al Centrului de Chirurgie Hepatica din Institutul Clinic Fundeni. continuă pe Adevărul

Omul care se ofera pentru primul transplant de cap: Este ca primul pas pe Luna

Una dintre cele mai fierbinti vesti din stiinta este un transplant de cap pe care doctorul Sergio Canavero vrea sa-l faca. inca din 2013, exista un om care i-a spus medicului ca este dispus sa-si doneze capul in numele stiintei. Iata si de ce vrea el sa faca asa ceva. Sunt un barbat de 29 [] Omul care se ofera pentru primul transplant de cap: Este ca primul pas pe Luna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cronica Carcotasilor, dupa 15 ani. Huidu: Ne folosim de umor pentru opinii, lucru pe care nu-l fac multi

Taci, ca l-a dat pe Huidu la televizor. E bine!, asa a inceput Cronica Carcotasilor, in urma cu 15 ani, cand platoul era mic, dar destul de incapator pentru un prezentator si doua Bebeluse.

INFOGRAFIE Criza de apa potabila ameninta toata planeta.Previziuni dezastruoase ale ONU pentru urmatorii 15 ani

Daca tendinta actuala de irosire a apei continua, lumea ar putea suferi o pierdere de 40% din totalul apei potabile pana in 2030, adica in doar 15 ani, avertizeaza ONU.

Cel mai puternic cutremur din ultimii 15 ani in Cipru

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, in Insula Cipru, in estul Marii Mediterane, fiind cea mai puternica miscare telurica produsa in aceasta zona in ultimii 16 ani, anunta Insitutul cipriot de geofizica, citat de Mediafax.

Papa Francisc: Masacrul impotriva armenilor de acum o suta de ani, primul genocid al secolului XX

Papa Francisc a folosit duminica, in cadrul solemn de la Basilica Sf. Petru din Roma, termenul de genocid pentru a descrie masacrul impotriva armenilor ce-a avut loc in urma cu o suta de ani, cu riscul de a-si perturba puternic relatiile diplomatice cu Turcia, relateaza AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )