Libnet.ro
UNICEF

18:00

A trecut cu microbuzul peste un barbat intins pe carosabil

Adevărul Adevărul,
A trecut cu microbuzul peste un barbat intins pe carosabil

Un accident grav s-a produs sambata in localitatea constanteana Lumina. Soferul unui microbuz a accidentat grav un barbat intins pe carosabil. continuă pe Adevărul

Accident grav in Cluj. Misiune contracronometru a martorilor pentru salvarea unui barbat incarcerat intre fiarele cabinei

Un accident teribil a avut loc in acesta dimineata, in localitatea Rascruci, din judetul Cluj. Din primele informatii, impactul violent a avut loc intre doua TIR-uri si un autoturism, un sofer ramanand blocat intre fiarele uneia dintre cabine. Martorii accidentului, eroii victimei Un nefericit accident a avut loc astazi in jurul orei 10:00, in Clij.

Adi de la Valcea, accident grav de masina. Bolidul de zeci de mii de euro a ajuns direct la service

Cunoscutul cantaret de manele, Adi de la Valcea, a fost implicat intr-un accident auto in urma caruia si-a facut praf Mercedesul de 50. 000 de euro. Din fericire, el a scapat nevatamat, ca prin urechile acului. Pentru mai multe detalii, va invitam sa parcurgeti in continuare acest articol. Adi de la Valcea, implicat intr-un accident grav .

Accident grav in Dambovita. Doua persoane au fost ranite

Un accident s-a produs miercuri dimineata,pe Drumul National 72, intre Gaesti si Targoviste, cand o femeie in varsta de 30 de ani a intrat intr-o depasire neregulamentara. in urma accidentului, au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )