Libnet.ro
UNICEF

04:40

Trei localnici din Hurezani, prinsi la furat de produs petrolier

Adevărul Adevărul,
Trei localnici din Hurezani, prinsi la furat de produs petrolier

Doi adolescenti si un barbat, toti din Hurezani, au fost prinsi de un echipaj de jandarmi in timp ce sustrageau produs petrolier de la o sonda. continuă pe Adevărul

Unii romani sunt dependenti de paine si circ. Trei hoti din Timisoara au furat mancare si televizoare

Trei barbati din Timisoara au decis sa-si faca cumparaturile de weekend, fara a plati insa nici un ban. Au dat spargeri in cateva magazine de cartier, de unde au furat mancare si doua televizoare.

Diana Tusa si trei sefi din PNL Mehedinti, exclusi din partid

Delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a deputatului Diana Tusa si unor membri ai filialei din Mehedinti a partidului, potrivit unor surse liberale citate de Agerpres. Astfel,.

Electroprecizia a rascumparat trei sferturi din titlurile pe care vrea sa le ofere pentru fidelizarea salariatilor

Compania Electroprecizia Sacele a rascumparat 185. 000 de actiuni din cele 250. 000 pe care si le-a propus sa le distribuie conducerii si angajatilor in cadrul unui pachet de fidelizare Pana acum am investit 800. 000 de lei, aproximativ 180. 000 de euro, ne-a declarat Dumitru Matei, directorul general al companiei.

ATRACTIV. Mutu e dorit de trei echipe din Franta.

Atacantul Adrian Mutu are oferte de la Montpellier, Toulouse si Saint Etienne, a declarat, pentru site-ul tuttomercatoweb. com, agentul jucatorului, Ludovic Fattizzo, titreaza Mediafax. Mutu se simte foarte bine la Ajaccio, mai are doi ani de contract, a marcat 13 goluri si a lovit bara de opt ori, daca mingea intra in poarta la aceste ratari, ar fi fost pe locul trei in topul golgheterilor. E cautat de alte echipe franceze precum Montpellier, Toulouse si Saint Etienne si sincer l-as putea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )