Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei mari banci din Romania vor sa aiba control asupra unei firme care ofera servicii de gestionare a numerarului

Adevărul Adevărul,
Trei mari banci din Romania vor sa aiba control asupra unei firme care ofera servicii de gestionare a numerarului

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD Groupe Societe Generale SA BRD) si Raiffeisen Bank SA intra in actionariatul CIT One SRL, alaturi de Banca Comerciala Romana BCR). Astfel, CIT One SRL va fi controlata, in comun, de BCR, BRD si Raiffeisen Bank. continuă pe Adevărul

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Medicamente si bani donati de Novartis pentru Institutul Matei Bals, Crucea Rosie si alte cinci spitale din Romania

Grupul Novartis in Romania diviziile Novartis Pharma, Novartis Oncology si Sandoz) va sustine cu aproximativ 1. 000 RON Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Separat de sprijinul pe care il ofera Societatii Nationale de Cruce Rosie,.

Asociatia Companiilor de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza conceptul Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii.

Asociatia Companiilor de de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza Campania de promovare Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub un acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii, conform unui comunicat remis, marti, AGERPRES.

Primele campionate din Romania incheiate din cauza coronavirusului

In Suceava, cel mai afectat loc din Romania de noul virus gripal, nu se va mai juca fotbal in acest sezon.

Coronavirus: De ce sunt mai putine cazuri in Europa de Est si Grecia? Lipsa aeroporturilor mari, una din explicatii

Motivele care au facut ca Europa de Est sa mentina numarul cazurilor si al deceselor la niveluri extrem de scazute sunt analizate. Una dintre posibilele cauze o putem mentiona aici. Europa de Est nu dispune de aeroporturi de tranzit foarte mari, cu conexiuni multiple catre restul lumii, scriu grecii de la News247, citati de Rador.

Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Incepand de luni, 6 aprilie, galatenii vor fi obligati sa poarte masti cand ies din casa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )