Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trei masini, facute zob intr-un accident rutier. Patru persoane au fost ranite, printre care si un copil de patru ani

Adevărul Adevărul,
Trei masini, facute zob intr-un accident rutier. Patru persoane au fost ranite, printre care si un copil de patru ani

Un tanar conducator auto a virat la stanga de pe banda intai, trecand peste linia dubla continua. Trei masini au fost implicate. in cel de-al doilea caz, copilul de patru ani, nesupravegheat, a traversat strada si a fost lovt de o masina. continuă pe Adevărul

Trei moldoveni au murit intr-un accident rutier produs in Federatia Rusa

Trei cetateni ai Republicii Moldova, doi barbati de 37 si, respectiv, 28 de ani si o femeie de 31 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23. 34, in regiunea Kaluga, raionul Mesciovsk, Federatia Rusa. Un alt moldovean de 34 de ani a suferit traumatisme, fiind internat in spital, transmite IPN.

FOTO Trei oameni au murit pe loc intr-un accident rutier pe DN 7, dupa impactul frontal a doua masini

Doi barbati si o femeie au murit, sambata, dupa-amiaza, in urma unui accident rutier petrecut la iesirea din municipiul Orastie inspre Sebes.

FOTO Trei oameni au murit pe loc intr-un accident rutier pe DN 7, dupa impactul frontal a doua masini. Un tanar de 19 ani se afla printre victime

Doi barbati si o femeie au murit, sambata, dupa-amiaza, in urma unui accident rutier petrecut la iesirea din municipiul Orastie inspre Sebes.

Trei morti intr-un accident rutier grav la iesirea din Orastie

Trei persoane si-au pierdut viata, sambata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, la iesi.

S-a urcat beat la volan, desi se afla in arest la domiciliu dupa ce provocase un accident rutier

Politistii au depistat un sofer fara permis aflat sub influenta bauturilor alcoolice, desi se afla in arest la domiciliu, dupa ce provocase un accident rutier.

Liceanul de 19 ani care a provocat un accident rutier soldat cu moartea a trei oameni a fost inmormantat ca o vedeta

O multime impresionanta de oameni a participat, marti, la inmormantarea lui Darius Stan, tanarul de 19 ani care a provocat accidentul rutier de pe DN 7, in care au murit trei oameni: liceanul si doi soti din judetul Alba.

Drumul national 2B a fost blocat in urma unui accident rutier. Un tir a provocat un carambol rutier, fiind oprit de politisti dupa ce soferul si-a continuat deplasarea

Cinci persoane au fost ranite in accidentul rutier, una fiind in stare de inconstienta. Mai multe echipaje de la SMURD acorda asistenta medicala ranitilor, iar politistii audiaza martorii si fac masuratori la fata locului pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut accidentul.

Accident rutier ingrozitor in Valcea. Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata

Un accident cumplit a avut loc sambata dimineata in localitatea Diculesti, judetul Valcea. Soferul de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce masina pe care o conducea a derapat si a lovit un pa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )