Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei persoane, intre care si un copil de opt ani, au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in curtea unei case

România Liberă România Liberă,
Trei persoane, intre care si un copil de opt ani, au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in curtea unei case

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite, vineri seara, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul si a intrat in curtea casei unei case din localitatea prahoveana Sotrile. continuă pe România Liberă

Prahova: Trei raniti, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-o curte

Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite, vineri seara, dupa ce un autoturism a intrat in curtea in care ce trei se aflau, in localitatea Sotrile din judetul Prahova. Primele date arata ca cel mai grav a fost ranit un copil in varsta de opt ani, care are stari de confuzie dupa ce a fost lovit la cap.

Un nou accident de circulatie produs pe fondul neacordarii de prioritate. Trei persoane au fost ranite

Un tanar de 21 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a intrat intr-o intersectie de pe DN 25 fara sa acorde prioritate unui alt autoturism. Cele doua masini s-au acrosat, iar trei persoane au fost ranite, avand nevoie de ingrijiri medicale.

35 de persoane care se aflau intr-o tabara din Busteni, intre care si 10 copii, acuza stari de rau. Directia Sanitar-Veterinara a deschis o ancheta

35 de persoane, intre care 10 copii, care se aflau intr-o tabara, in zona Manastirii Sfanta Treime din Busteni, acuza stari de rau, astfel ca a fost solicitata interventia ambulantelor.

Sase activisti pentru drepturile omului, intre care si un cetatean german, retinuti in Turcia. Angela Merkel a condamnat decizia autoritatilor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a condamnat, marti, arestarea a sase activisti pentru drepturile omului, in Turcia, intre care si un cetatean german.

14 turisti, intre care si o femeie insarcinata, blocati intr-o telecabina la Cetatea Devei

14 turisti, intre care si o femeie insarcinata, au ramas blocati, marti, timp de zece minute, intr-o telecabina de la Cetatea Devei, din cauza unei pen de curent.

Sorin Grindeanu, inlocuit de la conducerea PSD Timis cu Petru Andea. Timp de opt ani, el a fost seful Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti. Reactia fostului premier: Nu accept ca partidul sa fie condus din Arad. Mergem inainte

Fostul premier Sorin Grindeanu va fi inlocuit la sefia PSD Timis cu Petru Andea, dupa ce la sediul organizatiei ar fi ajuns documentul de excludere a lui Grindeanu din PSD. in perioada 1975 -1983, Andea a fost presedintele Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania UASCR) pe Centrul Universitar Timisoara, iar in prezent este secretar de stat in Ministerul Educatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )