Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trei secretari de stat numiti la Ministerul Finantelor: Lucian Heius, Alin Chitu si Dumitru-Laurentiu Andrei

Hotnews Hotnews,
 Trei secretari de stat numiti la Ministerul Finantelor: Lucian Heius, Alin Chitu si Dumitru-Laurentiu Andrei

Premierul Florin Citu a numit trei secretari de stat la Ministerul Finantelor, respectiv pe Lucian Heius, Alin Chitu si Dumitru-Laurentiu Andrei. De precizat ca vineri a fost eliberat din functie Mironel Panturoiu. continuă pe Hotnews

Alin Chitu ar urma sa fie secretar de stat la Ministerul Finantelor pe zona de fiscalitate

Alin Chitu ar urma sa fie secretar de stat la Ministerul Finantelor pe zona de fiscalitate, conform pagini de facebook a PNL Timis. El a fost propus de Biroul Politic Judetean al PNL Timis.

Mironel Panturoiu nu mai e secretar de stat la Ministerul Finantelor. A fost eliberat din functie

Mironel Panturoiu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor MF) de catre premierul Florin Citu. Acesta fusese numit de fostul premier, Ludovic Orban, fiind de fapt propunerea PMP la vremea respectiva.

Alin Chitu ar urma sa fie secretar de stat la Ministerul Finantelor pe zona de fiscalitate. A lucrat in Big4

Alin Chitu ar urma sa fie secretar de stat la Ministerul Finantelor pe zona de fiscalitate, conform paginii de facebook a PNL Timis. El a fost propus de Biroul Politic Judetean al PNL Timis.

Ministerul Finantelor a atras vineri 105 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi

Ministerul Finantelor a atras, astazi, 105 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 990 milioane de lei, la o dobanda de 2,40% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 33 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul inaintea vaccinarii anti-COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii,Horatiu Moldovan, a spus, pentru Libertatea, ca pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul. Vaccinarea reprezinta una.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )