Libnet.ro
UNICEF

15:45

Trei la zero scurt si ACS Poli Timisoara se recunoaste clar invinsa de Petrolul pe teren propriu

Adevărul Adevărul,
Trei la zero scurt si ACS Poli Timisoara se recunoaste clar invinsa de Petrolul pe teren propriu

ACS Poli nu a reusit sa tina nici pe departe piept celor de la Petrolul. Cu un categoric 3 0 ploiestenii au reusit sa-si asigure locul doi in campionat. A fost nevoie de doar o repriza si un joc total debusolat al timisorenilor pentru a se a rezolva destul de repede problema invingatoarei. continuă pe Adevărul

Petrolul invinge pe ACS Poli si urca pe 2 in Liga 1

Petrolul a dispus de ACS Poli Timisoara in deplasare, scor 3-0, intr-un meci in care Juan Angel Albin a devenit cel mai bun marcator al sezonului pentru lupi, cu o dubla, iar Geraldo Alves a stabilit scorul final in minutul 45. Acest rezultat, coroborat cu remiza Astrei la Medias, urca Petrolul pe locul 2 in clasamentul Ligii 1.

ACS Poli Timisoara isi va vinde scump pielea in fata Petrolului lui Mutu si Zicu

Stadionul Dan Paltinisanu va gazdui sambata seara meciul dintre ACS Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti. Unul dificil pentru ambele parti, pentru petrolisti deoarece o infrangere ar insemna pierderea contactului cu fruntea clasamentului, pentru timisoreni pentru ca un rezultat negativ ar aduce echipa din nou in zona retrogradarii.

Cei de la ACS Poli Timisoara sunt economi. Bilantul contabil pe 2013 e pe plus

Managementul administrativ al celor de la ACS Poli este unul excelent. O dovedeste bilantul contabil facut public de catre club. La capitolul venituri aproape integral banii au venit de la administratia locala timisoreana si cea judeteana din Timis, la cheltuieli salariile si contributiile la buget atasate fiind de departe cele mai mari.

MINUT cu MINUT Liga 1 FC Vaslui-Pandurii 1-0, ACS Poli-Petrolul 0-3 si FC Brasov-Dinamo 2-0

Cele trei meciuri programate sambata in Liga 1 -FC Vaslui-Pandurii 1-0, ACS Poli-Petrolul 0-3si FC Brasov-Dinamo 2-0- au fostin direct, format LIVE TEXT, pe site. Apasati aici pentru a afla mai multe detalii.

Petrolul triumf la Timisoara

Echipa Petrolul Ploiesti a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0 3-0), formatia ACS Poli Timisoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )