Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tren deraiat in Elvetia din cauza unei alunecari de teren

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tren deraiat in Elvetia din cauza unei alunecari de teren

Un tren a fost luat de o alunecare de teren, miercuri, in zona muntoasa estica a Elvetiei, a anuntat compania feroviara Rhaetische Bahn, citata de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Un tren a deraiat in Elvetia din cauza unei alunecari de teren: unsprezece raniti

Un tren a fost luat de o alunecare de teren, miercuri, in zona muntoasa estica a Elvetiei, a anuntat compania feroviara Rhaetische Bahn, potrivit Mediafax. Unsprezece persoane au fost ranite, cinci fiind in stare grava, anunta autoritatile regionale, citate de AFP.

UPDATE. Un tren a deraiat in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren. 11 persoane, ranite grav

Un tren a deraiat, in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren, informeaza AFP, conform Mediafax.

Un tren a deraiat in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren

Un tren a deraiat, in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren, informeaza AFP, conform Mediafax.

Un tren a deraiat in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren

Elvetia: Un tren a deraiat din cauza unei alunecari de teren

Un tren a deraiat, miercuri, in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren, in zona muntoasa estica a tarii, a anuntat compania feroviara Rhaetische Bahn, citata de AFP. O parte a trenului a deraiat, luata.

Un tren a deraiat in Elvetia din cauza unei alunecari de teren

Un tren a fost luat de o alunecare de teren, miercuri, in zona muntoasa estica a Elvetiei, a anuntat compania feroviara Rhaetische Bahn, citata de AFP.

Rusia: Zboruri deviate la Kransnoiarsk, din cauza unei amenintari cu bomba

Mai multe zboruri dinspre Moscova catre Aeroportul Iemelianovo de la Krasnoiarsk au fost redirectionate catre sudul Rusiei, in urma unor amenintari cu bombaAm primit un mesaj - nu stiu daca a fost un apel.

Narcisa Iorga, despre cazul Plimbarea: CNA nu a capturat emisiunile Antenei 3 de vineri, incepand cu ora 17.00, din cauza unei pene de curent suspecte

Narcisa Iorga, membru CNA, dezvaluie pe blogul sau, Cutia Pandorei, detalii incredibile cu privire la monitorizarea postului Antena 3, in urma condamnarii lui Dan Voiculescu. Ea spune ca vineri, putin dupa ora 17:00, a fost o pana de curent la CNA, chiar pe zona salii de monitorizare si la finalul programului de lucru. Astfel, monitorizarea va fi posibila doar daca Antena 3 va dori sa puna la dispozitie inregistrarile de pe casetele martor. Refuzul se poate sanctiona doar cu o somatie.

Panica pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei femei nigeriene, suspectata ca ar avea Ebola

O femeie din Nigeria a fost plasata in carantina, fiind suspectata ca ar fi infectata cu Ebola, dupa ce a aterizat pe aeroportul Ataturk din Instanbul, relateaza Hurriyet, citat de Mediafax.

Peste 340 de apeluri la Ambulanta Bucuresti in doar noua ore din cauza caniculei (VIDEO)

Serviciul de Ambulanta a lucrat la foc continuu. 342 de urgente au avut medicii de la Ambulanta Bucuresti in doar 9 ore. Majoritatea, probleme din cauza caldurii sufocante. Oamenii au cazut secerati pe strada,.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )