Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un tren Regiotrans a deraiat in Arges, din cauza inundatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un tren Regiotrans a deraiat in Arges, din cauza inundatiilor

Trenul 14197, apartinand operatorului privat Regiotrans, a deraiat astazi, in jurul orei 17, in zona unui podet unde s-a produs o viitura, intre statiile argesene Bascov si Valcele, informeaza CFR, intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Un tren a deraiat din cauza inundatiilor. Patru oameni au fost raniti

Patru persoane au fost ranite dupa ce un tren al companiei private Regiotrans a deraiat in judetul Arges, in zona unui podet unde s-a produs o viitura, informeaza Mediafax. Conform purtatorului de cuvant al.

Un tren a deraiat intre Pitesti si Curtea de Arges, din cauza unei viituri: Patru persoane au fost ranite

UPDATE 18:42 Patru persoane au fost ranite dupa ce trenul a deraiat, informeaza reprezentatii ISU Arges. Traficul ferovier este blocat, marti dupa-amiaza, intre Pitesti siCurtea de Arges, din cauza.

Stare de alerta din cauza inundatiilor. Sute de oameni, evacuati din calea puhoaielor. 1.600 de angajati ai MAI intervin pentru salvarea sinistratilor

E stare de alerta. Se revarsa apele peste Oltenia. Sute de oameni au fost evacuati din calea puhoaielor si pericolul creste de la o ora la alta. E cod rosu de inundatii in Gorj si Valcea. Alte sapte judete.

Situatia e catastrofala. Sute de persoane, evacuate din cauza inundatiilor. 1.600 de angajati MAI intervin pentru salvarea oamenilor. Premierul Ponta inspecteaza zonele afectate

Codul portocaliu de inundatii a fost prelungit pana miercuri dupa-amiaza, pe rauri din noua judete, unde se pot produce inundatii locale, ca urmare a scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Sedinta de Guvern de miercuri a fost amanata, din cauza inundatiilor

Sedinta de Guvern de miercuri a fost amanata, din cauza inundatiilor

Sedinta de Guvern de miercuri a fost amanata pentru joi, a declarat, marti seara, la Novaci, in judetul Gorj, premierul Victor Ponta.

Situatia e catastrofala. Sute de persoane din Novaci, judetul Gorj, evacuate din cauza inundatiilor. Premierul Ponta inspecteaza zonele afectate

Codul portocaliu de inundatii a fost prelungit pana miercuri dupa-amiaza, pe rauri din noua judete, unde se pot produce inundatii locale, ca urmare a scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Zeci de persoane, evacuate dintr-o localitate gorjeana din cauza inundatiilor: 7 localitati din Prahova, afectate de caderile de apa

Sapte localitati din judetul Prahova au fost afectate de ploile torentiale din ultimele ore. Viitura a produs cele mai mari daune in comuna Provita de Jos, acolo unde mai multe tronsoane de drum, poduri si.

Datorita sau din cauza? Liviu Dragnea da lectii de gramatica in timpul comandamentului de urgenta (VIDEO)

Lectie de gramatica la Guvern. Vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut autoritatilor locale sa nu mai foloseasca prepozitia datorita atunci cand descriu cauzele inundatiilor, ci sa spuna din cauza.

CFR Calatori anunta perturbari in circulatia trenurilor, din cauza avertizarilor de vreme rea

Trenurile pot avea intarzieri, din cauza avertizarii de cod galben de ploi pentru judetele Alba, Arges, Cluj, Dambovita, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea si a celei cod rosu de inundatii pentru judetele Gorj si Valcea, anunta compania CFR Calatori, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )