Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tribunalul Bucuresti: Este asteptata o prima sentinta in dosarul Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Bucuresti: Este asteptata o prima sentinta in dosarul Colectiv

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului. continuă pe Hotnews

Tribunalul Bucuresti, prima sentinta in dosarul Colectiv: Cristian Piedone, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti a pronuntat luni sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Astazi este asteptata sentinta in cazul Colectiv. Ce pedepse au fost cerute pentru cei 13 inculpati

Dupa 4 ani de la tragedia din Colectiv, astazi s-ar putea sa avem parte de o sentinta pentru cei 13 inculpati in acest dosar. in data de 2 decembrie Tribunalul Bucuresti a finalizat dezbaterile in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului. Sentinta urma .

Tribunalul Bucuresti, prima sentinta in dosarul Colectiv

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Dosarul Colectiv: Supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa primeasca daune morale de peste 50 de milioane de euro

Tribunalul Bucuresti, care a pronuntat luni o prima sentinta in dosarul Colectiv, a stabilit daune de peste 50 de milioane de euro pe care supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa le primeasca de la cei condamnati in acest caz. De asemenea, peste 8 milioane de euro vor merge catre spitale din Romania si din strainatate pentru cheltuielile de spitalizare, dar si pentru transportul victimelor. Instanta i-a obligat in solidar pe toti inculpatii condamnati in dosarul Colectiv la plata tuturor acestor daune.

Judecatorii au dat verdictul in dosarul Colectiv. Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au dat verdictul in dosarul Colectiv, dupa ce aceasta a fost amanata saptamana trecuta. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata.

Victima a tragediei din Colectiv, dupa sentintele date de Tribunalul Bucuresti: Drama pentru cei care si-au pierdut copii acolo nu poate fi reparata financiar

Marian Leusteanu, victima care a reusit sa supravietuiasca incendiuluidin Colectiv, a avut o reactie dupa ce Tribunalul Bucurestia pronuntat sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Despagubiri in dosarul Colectiv. Cine trebuie sa plateasca daunele de peste 50 de milioane de euro

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca persoanele condamnate in dosarul Colectiv sa plateasca, in solidar cu Primaria Sector 4 si ISU Bucuresti-Ilfov, daune morale si materiale de peste 50 de milioane de euro catre victimele incendiului din octombrie 2015.

Dosarul Colectiv. Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare in prima instanta Patronii, condamnati la cate 11 ani si opt luni de inchisoare - UPDATE

Fostul primar al Primariei Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, luni, la opt ani si sase luni, iar cei trei patroni ai clubului au primit cate 11 ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv. De asemenea, George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti care au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, au fost condamnati la cate 9 ani si 2 luni de inchisoare. Decizia nu este definitiva. Supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa primeasca daune morale de peste 50 de milioane de euro.

Decizii in dosarul Colectiv: Cei trei patroni ai clubului, condamnati la 11 ani si 8 luni de inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis luni condamnarea celor trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - la cate 11 ani si 8 luni inchisoare in dosarul privind tragedia in urma careia au decedat 64 de persoane.

Prima reactie a lui CTP, dupa ce s-au aflat sentintele din dosarul Colectiv. Decizia instantei nu este definitiva

Cristian Tudor Popescu a venit cu prima reactie, dupa aflarea condamnarilor in dosarul Colectiv. Ce spune cunoscutul gazetar despre pedepsele celor implicati in tragedie? Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare, in timp ce patronii clubului au primit cate 11 ani si 8 luni de inchisoare. Decizia magistratilor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )