Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trimis in judecata pentru tentativa de omor: a lovit un consatean pana cand l-a bagat in spital

Adevărul Adevărul,
Trimis in judecata pentru tentativa de omor: a lovit un consatean pana cand l-a bagat in spital

Claudiu-Ionut Vaileanu a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor calificat, fapta pedepsita cu inchisoare de la 7 ani si 6 luni la 12 ani si 6 luni. continuă pe Adevărul

Fostul director general al Energoconstructia Bucuresti, trimis in judecata pentru coruptie.

Fostul director general al Energoconstructia Bucuresti, Constantin Dragotoniu, a fost deferit justitiei pentru ca ar fi pretins 60. 000 de euro pentru a interveni in retragerea unei actiuni judecatoresti a firmei prin care se cerea anularea unei licitatii adjudecate, potrivit Mediafax. Constantin Dragotoniu a fost arestat, in 5 septembrie, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie cand primea 11. 000 de euro si 45. 000 de lei, bani in schimbul carora urma sa intervina pentru .

Adriean Videanu il ameninta pe Victor Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in cazul Oltchim

Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale,transmite Mediafax.

Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in ...

Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale, potrivit Mediafax. Videanu a spus, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca Ponta este singurul vinocat pentru inchiderea Oltchim si pentru esecul privatizarii combinatului. Cer cuplului mediatic .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )