Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tripla istorica in handbalul romanesc: CSM Bucuresti, campioana Europei, a incheiat sezonul cu un nou trofeu

Adevărul Adevărul,
Tripla istorica in handbalul romanesc: CSM Bucuresti, campioana Europei, a incheiat sezonul cu un nou trofeu

Tigroaicele au avut ceea ce se poate numi, fara exagerare, sezonul perfect. Ele vor ramane fara antrenorul care a stat in spatele acestui succes colosal, danezul Kim Rasmussen, insa acesta si-a incheiat mandatul cu un nou trofeu ridicat deasupra capului. continuă pe Adevărul

Tripla istorica: Handbalistele de la CSM Bucuresti au cucerit si Cupa Romaniei, dupa titlul in Liga Nationala si Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a cucerit dambata Cupa Romaniei dupa ce a invins in finala formatia HCM Roman cu scorul de 32-24, informeaza Digisport. Astfel, handbalistele din.

CSM Bucuresti completeaza tripla istorica prin castigarea Cupei Romaniei

Echipa CSM Bucuresti si-a trecut in palmares Cupa Romaniei dupa victoria obtinuta, sambata, in finala cu HC Roman, scor 32-24.

Dupa ce a castigat Liga Campionilor cu CSM Bucuresti, Kim Rasmussen a semnat cu Nationala Ungariei

Kim Rasmussen a castigat Champions League la handbal cu CSM Bucuresti, iar imediat dupa a anuntat ca va pleca de la campioana Europei. Acesta a renuntat si la contractul cu nationala Poloniei si.

CSM Bucuresti, prima finalista a Cupei Romaniei la handbal feminin. Victorie la un gol in meciul cu Baia Mare

Campioana la handbal feminin, CSM Bucuresti, este prima finalista a Cupei Romaniei, dupa ce a invins, vineri, la Turneul Final Four de la Cluj-Napoca, detinatoarea trofeului, HCM Baia Mare, cu scorul de 26-25 11-12).

HANDBAL FEMININ: CSM Bucuresti si Baia Mare spectacol total in Finala Ligii Nationale

CSM Bucuresti incearca sa castige in premiera Cupa Romaniei, dupa un succes la limita obtinut in fata echipei HCM Baia Mare, scor 26-25, in prima semifinala a turneului Final 4 de la Cluj.

CSM Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei

CSM Bucuresti a obtinut, vineri seara, calificarea in ultimul act al finalei Cupei Romaniei dupa o victorie la limita in fata rivalelor de la HCM Baia Mare.

Kim Rasmussen, antrenorul care a castigat Liga Campionilor cu CSM Bucuresti, pleaca la nationala Ungariei

Veste proasta pentru fanii handbalului din Romania. Antrenorul care a castigat Liga Campionilor cu CSM Bucuresti pleaca la nationala Ungariei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )