Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trump acuza China de amestec in alegerile americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump acuza China de amestec in alegerile americane

Presedintele american Donald Trump a acuzat China astazi, intr-o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, la New York, de amestec in alegerile de la jumatatea mandatului, prevazute in noiembrie in Statele Unite, relateaza The Associated Press. continuă pe Ziarul Bursa

Trump acuza China, in Consiliul de Securitate al ONU, de amestec in alegerile americane din noiembrie

Presedintele american Donald Trump a acuzat China miercuri, intr-o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, la New York, de amestec in alegerile de la jumatatea mandatului, prevazute in noiembrie in Statele Unite, relateaza The Associated Press.

Donald Trump acuza China ca se amesteca in alegerile care vor avea loc in SUA in luna noiembrie

Donald Trump a acuzat miercuri China ca se amesteca in alegerile care vor avea loc in Statele Unite, in luna noiembrie, la jumatatea mandatului. Din pacate, am constatat ca China incearca sa se.

Donald Trump l-a laudat pe Kim Jong Un in discursul de la Adunarea Generala a ONU: Cum a reusit presedintele american sa-i faca pe liderii lumii sa rada in hohote (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a sustinut, marti, in discursul sau de la Adunarea Generala a ONU ca administratia de la Washington a facut, in cei aproape doi ani de la preluarea mandatului, mai mult.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )