Libnet.ro
UNICEF

12:15

Trump Florida

Libnet Ro
Trump se plange ca FBI-ul i-a distrus covorul in timpul perchezitiei de la Mar-a-Lago

Trump se plange ca FBI-ul i-a distrus covorul in timpul perchezitiei de la Mar-a-Lago

Donald Trump a atacat agentii FBI pentru ca ar fi pasit incaltati, luna trecuta, pe covorul din dormitorul sau de la Mar-a-Lago. Potrivit unui sondaj, popularitatea lui Donald Trump e in scadere Fostul presedinte a mai atacat biroul federal pentru ca a parasit scena intr-un mod care a insemnat ca locuinta sa din Florida nu va mai fi niciodata la fel.

VIDEO: Departamentul de Justitie face apel la decizia privind documentele confiscate de Trump

Departamentul de Justitie al SUA a cerut vineri unei curti federale de apel sa-i permita sa reia examinarea materialelor clasificate confiscate in timpul unei perchezitii efectuate de FBI la proprietatea din Florida a fostului presedinte Donald Trump. Departamentul de Justitie al SUA a facut apel vineri la decizia unui judecator de a interzice anchetatorilor sa .

VIDEO: Departamentul de Justitie face apel la decizia privind documentele confiscate de la Trump

Departamentul de Justitie al SUA a cerut vineri unei curti federale de apel sa-i permita sa reia examinarea materialelor clasificate confiscate in timpul unei perchezitii efectuate de FBI la proprietatea din Florida a fostului presedinte Donald Trump. Departamentul de Justitie al SUA a facut apel vineri la decizia unui judecator de a interzice anchetatorilor sa .

Scandalul documentelor secrete. Resedinta lui Trump din Florida, un magnet pentru spioni

Casa lui Donald Trump de la Mar-a-Lago, Florida, de unde au fost ridicate mai multe documente secrete, este un magnet pentru spioni straini, au avertizat fosti ofiteri de informatii.

Washington Post: Document despre armele nucleare ale unei tari straine, confiscat de FBI din resedinta lui Donald Trump

Printre documentele ridicate, la inceputul lunii august, de FBI din Mar-a-Lago, resedinta lui Donald Trump din Florida, se numara si unul despre armele nucleare ale unei tari straine, informeaza cotidianul Washington Post, citand surse apropiate anchetei. Noi date despre documentele ridicate de FBI din casa lui Trump .

Victorie de etapa pentru Trump: Un expert independent trebuie sa analizeze documentele confiscate din casa sa

Un judecator din Statele Unite a ordonat luni ca un expert independent sa examineze documentele confiscate de FBI din locuinta din Florida a lui Donald Trump la inceputul lunii august, oferindu-i un ragaz fostului presedinte, potrivit AFP.

FBI a gasit peste 11.000 de dosare guvernamentale in casa lui Trump din Florida

FBI a recuperat peste 11. 000 de documente guvernamentale si fotografii in timpul perchezitiei din 8 august la proprietatea din Florida a fostului presedinte Donald Trump, precum si 48 de dosare goale etichetate ca fiind clasificate, potrivit unor documente judiciare care au fost desecretizate vineri, scrie Reuters. Desecretizarea de catre judecatoarea districtuala Aileen Cannon din West .

Ancheta Trump: Zeci de dosare goale marcate ca fiind clasificate, gasite la Mar-a-Lago Ce contineau cutiile gasite la locuinta fostului presedinte

Agentii FBI au gasit zeci de dosare goale marcate ca fiind clasificate, in timpul perchezitiei facute luna trecuta la locuinta din Florida a fostului presedinte american Donald Trump, conform unui document din ancheta citat de BBC.

Un judecator se pronunta asupra cererii lui Trump de a numi un expert independent care sa verifice documentele confiscate

Un judecator american urmeaza sa decida joi daca va da curs cererii lui Donald Trump de a numi un expert independent care sa analizeze documentele confiscate de FBI in timpul perchezitiei efectuate la domiciliul sau din Florida, pentru a stabili daca unele dintre ele pot ramane confidentiale, scrie AFP.

Trump probabil a ascuns documente ultrasecrete in locuinta sa, afirma Departamentul de Justitie

Documente ultrasecrete confiscate din locuinta din Florida a fostului presedinte american Donald Trump au fost probabil ascunse pentru a impiedica ancheta politiei federale asupra sa, se arata intr-un document al Departamentului de Justitie publicat marti seara, citeaza AFP.

Documentele gasite la resedinta lui Donald Trump din Florida au fost ascunse pentru a obstructiona investigatia

Documentele descoperite la proprietatea fostului presedinte american Donald Trump din Florida au fost probabil ascunse ca parte a unui efort de a obstructiona o investigatie a FBI, spun oficialii Departamentului de Justitie.

Trump, acuzat de Departamentul Justitiei din SUA ca a ascuns sau mutat documente confidentiale

Departamentul Justitiei din SUA l-a acuzat marti pe fostul presedinte republican Donald Trump ca a ascuns sau schimbat in mod deliberat locul unor documente confidentiale la resedinta sa din Florida.

Donald Trump, acuzat de procurorii americani ca a ascuns acasa documente secrete

Departamentul Justitiei din SUA l-a acuzat marti pe fostul presedinte republican Donald Trump ca a ascuns sau schimbat in mod deliberat locul unor documente confidentiale la resedinta sa din Florida, potrivit ultimului document prezentat judecatoarei.

Declaratia pe propria raspundere, de 38 de pagini a lui Donald Trump, dezvaluie utilizarea surselor umane clandestine

Perchezitia de catre Departamentul de Justitie a locuintei fostului presedinte Donald J. Trump din Florida a fost stimulata de descoperirea ca acesta a pastrat o gramada de materiale foarte clasificate care includeau documente legate de utilizarea surselor umane clandestine in colectarea de informatii, potrivit unei versiuni redactate a declaratiei pe propria raspundere utilizata pentru obtinerea .

SUA: Departamentul de Justitie publica justificarea perchezitiei la resedinta din Florida a lui Donald Trump

Departamentul Justitiei de la Washington a publicat vineri o versiune editata a declaratiei in fata instantei care a permis FBI Biroul Federal de Investigatii din SUA) sa confiste documente guvernamentale secrete de la resedinta din Florida a fostului presedinte Donald Trump.

Sute de documente secrete ridicate din casa lui Donald Trump. Printre ele, materiale CIA, FBI si si NSA

Guvernul american a recuperat peste 300 de documente cu marcaje clasificate de pe proprietatea din Florida a fostului presedinte Donald Trump, inclusiv materiale ale CIA, Agentiei Nationale de.

NEW YORK TIMES: Peste 300 de documente secrete au fost recuperate de la resedinta lui Donald Trump din Florida

Guvernul american a recuperat peste 300 de documente cu mentiunea secret de pe proprietatea fostului presedinte Donald Trump din Florida, intre care rapoarte ale Agentiei Centrale de Informatii CIA), Agentiei de Securitate Nationala NSA) si Biroului Federal de Investigatii FBI).

Donald Trump ar fi furat de la Casa Alba peste 300 de documente secrete

Guvernul SUA a recuperat peste 300 de documente etichetate strict secret din proprietatea fostului presedinte Donald Trump din Florida, inclusiv materiale de la CIA, Agentia de Securitate Nationala si FBI, potrivit unor surse The New York Times, citate de Reuters.

Donald Trump da in judecata Departamentul de Justitie pentru perchezitia de la Mar-a-Lago

Fostul presedinte american Donald Trump a cerut unui judecator sa inghete ancheta Departamentului de Justitie referitoare la dosarele confiscate din casa sa de la Mar-a-Lago, arata BBC. Unsprezece seturi de dosare clasificate au fost luate de pe proprietatea din Florida a lui Donald Trump pe 8 august, potrivit FBI. Trump este investigat pentru o posibila manipulare necorespunzatoare a documentelor .

The New York Times : Ultimele zile ale Casei Albe cu Trump: haos si hartie imprastiata

Documentele guvernamentale pe care presedintele Donald J. Trump le acumulase erau cu el in aproximativ 24 de cutii in resedinta de la Casa Alba. Acestea trebuiau sa mearga la Arhivele Nationale, dar cel putin unele au ajuns in Florida. Cu patru zile inainte de incheierea presedintiei lui Trump in zona cunoscuta sub numele de Biroul .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )