Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tudor Breazu, Alin Cocos si Pinalti, adusi la DNA pentru audieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudor Breazu, Alin Cocos si Pinalti, adusi la DNA pentru audieri

Actualizare 11:24 Gheorghe Stefan zis Pinalti), primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost, de asemenea, adus la DNA, pentru audieri, in dosarele in care este vizata Elena Udrea, transmite astazi presa. continuă pe Ziarul Bursa

Alin Cocos, adus la DNA pentru audieri in dosarul Alinei Bica

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, dupa ce si tatal sau, Dorin Cocos, a fost audiat marti in aceeasi cauza.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Alin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, dupa ce si tatal sau, Dorin Cocos, a fost audiat, marti, in aceeasi cauza, informeaza Mediafax.

Alin Cocos si Tudor Breazu, audiati la sediul DNA

Alin Cocos a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA, unde urmeaza sa fie audiat. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat ca sunt audieri de rutina si ca si Tudor Breazu a fost adus in urma cu.

Dorin si Alin Cocos, adusi la DNA

Procurorii DNA i-au adus astazi la audieri pe omul de afaceri Dorin Cocos si pe fiul acestuia, Alin Cocos.

Alin Cocos, fiul afaceristului Dorin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos, fiul afaceristului Dorin Cocos a fost scos din Arestul central al Politiei si dus la DNA pentru a fi audiat in dosarul Bica 2. Cocos junior a fost arestat la sfarsitul lunii ianuarie intr-un dosar disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP in care Alina Bica fosta sefa a DIICOT este acuzata de acte de coruptie.

UPDATE. Confruntarea dintre Alin Cocos si Stelian Gheorghe s-a incheiat

UPDATE: Confruntarea dintre Alin Cocos si Stelian Gheorghe, de vineri, de la sediul DNA, s-au incheiat. inca nu se stie exact ce s-a vorbit, dar confruntarea a fost organizata in conditiile in care cei doi au a.

Dosarul Bica 2, aproape finalizat: Gheorghe Stelian si Alin Cocos, la ultimele audieri

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP este aproape finalizat, in prezent avand loc ultimele audieri la DNA, la care au fost chemati Gheorghe Stelian si Alin Cocos, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax .

Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

Gheorghe Stefan a fost adus, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat. El se afla in arest preventiv in dosarul Microsoft. Avocatii acestuia cer insa arest la.

Udrea, citata la DNA, pentru lamuriri privind denuntul impotriva lui Coldea

Elena Udrea a fost citata la DNA pentru astazi, la ora 9:30, ca sa ofere lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, a anuntat, ieri, Marius Striblea, avocatul fostului ministru, dupa ce Udrea a iesit din arest, scriu surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )