Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alin Cocos, adus la DNA pentru audieri in dosarul Alinei Bica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alin Cocos, adus la DNA pentru audieri in dosarul Alinei Bica

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, dupa ce si tatal sau, Dorin Cocos, a fost audiat marti in aceeasi cauza. continuă pe Wall-Street Ro

Tudor Breazu, Alin Cocos si Pinalti, adusi la DNA pentru audieri

Actualizare 11:24 Gheorghe Stefan zis Pinalti), primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost, de asemenea, adus la DNA, pentru audieri, in dosarele in care este vizata Elena Udrea, transmite astazi presa.

Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

Gheorghe Stefan a fost adus, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat. El se afla in arest preventiv in dosarul Microsoft. Avocatii acestuia cer insa arest la.

Alin Cocos, adus la Directia Nationala Anticoruptie pentru audieri

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii. El a fost arestat, alaturi de Adriean Videanu, Dorin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier .

Elena Udrea merge la DNA pentru audieri in denuntul facut impotriva generalului Florian Coldea

Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis dispunerea masurii de arest la domiciliu. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, Elena.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

Alin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, dupa ce si tatal sau, Dorin Cocos, a fost audiat, marti, in aceeasi cauza, informeaza Mediafax.

Dorin Cocos, adus la DNA in dosarul Alinei Bica

Dorin Cocos a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. in acelasi dosar a fost adus si sotul Alinei Bica. Stire in curs de actualizare.

Dorin si Alin Cocos, adusi la DNA

Procurorii DNA i-au adus astazi la audieri pe omul de afaceri Dorin Cocos si pe fiul acestuia, Alin Cocos.

Dosarul Bica 2, aproape finalizat: Gheorghe Stelian si Alin Cocos, la ultimele audieri

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP este aproape finalizat, in prezent avand loc ultimele audieri la DNA, la care au fost chemati Gheorghe Stelian si Alin Cocos, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax .

Alin Cocos si Tudor Breazu, audiati la sediul DNA

Alin Cocos a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA, unde urmeaza sa fie audiat. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat ca sunt audieri de rutina si ca si Tudor Breazu a fost adus in urma cu.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )