Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea, iesire nervoasa dupa eliminarea de la Seul. Romanca a fost penalizata cu un punct dupa ce si-a distrus racheta (FOTO)

B1 B1,
Sorana Cirstea, iesire nervoasa dupa eliminarea de la Seul. Romanca a fost penalizata cu un punct dupa ce si-a distrus racheta (FOTO)

Sorana Cirstea a fost eliminata in sferturi la Seul, dupa ce a fost invinsa de thailandeza Luksika Kumkhum. Romanca a pierdut categoric, in doua seturi, scor 6-3, 6-1, dupa ce a cond. continuă pe B1

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturi la Seul (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, numarul 52 mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Seul, dotat cu premii in valoare totala de 226. 750 dolari.

Tudor Chirila, iesire nervoasa dupa o gluma cu Andreea Raicu: Mi se pare de c***t. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit (VIDEO)

Invitat la matinalul Digi FM, Tudor Chirila nu s-a aratat deloc entuziasmat de glumele prezentatorilor, izbucnind la un moment dat, fortandu-i pe realizatori sa incheie emisiunea mai devreme. Dupa ce.

WTA Seul: Sorana Cirstea, in sferturi - Victorie in doua seturi cu Nicole Gibbs

Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in sferturile turneului WTA de la Seul, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-3, cu Nicole Gibbs SUA - locul 121).

WTA Seul: Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko s-au retras din proba de dublu de la Korea Open

Perechea Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia) s-a retras din proba de dublu de la Korea Open, turneu de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea, invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Seul

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de thailandeza Luksika Kumkhum, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Seul, cu scorul de 6-3, 6-1.

WTA Seul: Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko, in sferturile probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia) a invins, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-6 0), cuplul Chia-Jung Chuang/Arantxa Rus Taiwan/Olanda), cap de serie numarul 4, calificandu-se in sferturile de finala ale Korea Open.

WTA Seul: Sorana Cirstea, duel cu Nicole Gibbs in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea 52 WTA) si-a aflat adversara din turul doi de la Seul, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Nicole Gibbs SUA - locul 121 WTA). Competitia asiatica este dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

Tudor Chirila, iesire nervoasa la Digi FM din cauza unor glume: Umorul vostru e slab. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit VIDEO

Tudor Chirila a avut o iesire nervoasa in cadrul matinalului de la Digi FM, prezentat de Bogdan Miu si Catalin Striblea, din cauza unor glume la adresa lui pe care le-a considerat nepotrivite. Cantaretul le-a reprosat realizatorilor ca isi doresc circ, desi el a fost invitat sa vorbeasca despre muzica, si i-a fortat sa incheie emisiunea mai devreme.

WTA Seul: Sorana Cirstea, eliminata in sferturi de o jucatoare venita din calificari

Parcursul Soranei Cirstea la turneul WTA de la Seul s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde Sorana a fost invinsa de de thailandeza Luksika Kumkhum, locul 155 WTA, venita din calificari.

Cirstea intre primele opt la Seul

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Seul, Coreea de Sud.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )