Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudor Ciuhodaru: La ora actuala, 1 din 25 de pacienti cu coronavirus face parte din personalul medical (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Ciuhodaru: La ora actuala, 1 din 25 de pacienti cu coronavirus face parte din personalul medical (VIDEO)

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar Spitalul Clinic de Urgente Nicolae Oblu Iasi, este de parere ca folosirea tuturor spitalelor atat pentru pacientii depistati cu COVID-19, cat si pentru cei care sufera de. continuă pe B1

Tudor Ciuhodaru, intrebat ce ar insemna folosirea tuturor spitalelor atat pentru cazurile de COVID-19, cat si pentru alte afectiuni: Ar insemna sa mai amorsam o bomba cu ceas care sa ticaie

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar Spitalul Clinic de Urgente Nicolae Oblu Iasi, este de parere ca folosirea tuturor spitalelor atat pentru pacientii depistati cu COVID-19, cat si pentru cei care sufera de.

ORBAN, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Pana la ora actuala avem 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani

Premierul Ludovic Orban a afirmat azi ca pana la ora actuala au strans 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani pentru sustinerea candidatilor Partidului National Liberal la alegerile parlamentare din decembrie.

Unul din cinci romani infectati este internat in spital. Tudor Ciuhodaru: E COD ROSU in sanatate

Unul din cinci romani infectati cu coronavirus este internat in spital cu forme moderate sau grave ale bolii. De altfel, gradul de ocupare al spitalelor a sarit de 70%, atat in ceea ce priveste cazurile de internare pe sectii, cat si cele la Terapie Intensiva.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )