Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tudorel Toader: Pana luni redactam draftul sesizarii ce urmeaza sa fie trimisa CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader: Pana luni redactam draftul sesizarii ce urmeaza sa fie trimisa CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca decizia privind sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu posibilitatea ca procurorii sa ancheteze hotarari de guvern revine Executivului, insa redactarea documentului este facuta de Ministerul Justitiei MJ) si este posibil sa fie gata pana luni. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader da vina pe guvern pentru initiativa de a sesiza Curtea Constitutionala in dosarul Lacului Belina

Tudorel Toader a precizat joi dimineata ca initiativa sesizarii Curtii Constitutionale pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina nu a pornit de la Ministerul Justitiei, ci de la Guvern.

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile.

Dragnea: Tudorel Toader trebuie sa prezinte calendarul de promovare a legilor Justitiei / Trebuie analizat daca situatia actuala poate constitui elementul unui conflict juridic de natura constitutionala intre doua puteri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu se pune problema schimbarii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care trebuie insa sa prezinte un calendar de promovare a Legilor Justitiei.

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, este un om pe care-l apreciez foarte mult desi are ritmul lui - adica mai lent - iar in acest moment nu se pune problema demiterii lui.

Codrin Stefanescu va propune conducerii PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu intervine, din punct de vedere legal, in atacul procurorilor asupra PSD.

VIDEO Codrin Stefanescu va propune conducerii PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu intervine, din punct de vedere legal, in atacul procurorilor asupra PSD.

Codrin Stefanescu: Voi propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni ca va cere in sedinta de azi a conducerii partidului revocarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca nu a facut nimic pentru a opri abuzurile sistemului.

Tudorel Toader: Ambasadorul SUA nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu este jurist si nu este la curent cu felul in care functioneaza statul roman, informeaza.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a cerut CSM sa analizeze declaratiile ministrului cu privire la Dosarul Belina: E dreptul dansei, dar ministrul are si misiunea de a lua pozitii publice

Tudorel Toader a spus, joi, Antena 3, cu privire la faptul ca procurorul sef al DNA, Laura Kovesi, a sesizat CSM cu privire la faptul ca prin declaratiile lui din dosarul Belina ar afecta independenta justitiei, ca este de competenta ei sa sesizeze, dar atributiile ministrului Justitiei nu sunt doar de a sta prin birouri, ci si sa observe modalitatea de infaptuire a justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )