Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader va fi schimbat miercuri de la Ministerul Justitiei. Cine il va conduce

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader va fi schimbat miercuri de la Ministerul Justitiei. Cine il va conduce

Zeci de elevi vor putea experimenta, miercuri, calitatea de demnitar la Ministerul Justitiei, vor putea vedea biroul din care ministrul Justitiei ia decizii, vor observa cultura organizationala intr-o astfel de. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, despre declaratiile lui Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor din Ministerul Justitiei: Mai multi ministri s-au trezit lideri de sindicat

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a comentat, duminica seara, la Antena 3, declaratiile colegului sau din Guvern Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor Ministerului Justitiei, spunand ca au fost mai multi ministri care s-au trezit lideri de sindicat, dar le-a explicat ca, daca vor ca legea sa fie aplicabila, trebuie sa tina cont de anvelopa salariala.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora privind arhiva SIPA. Ce se va intampla

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut un nou anunt in privinta arhivei SIPA, spunand ca urmeaza o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea altor rapoarte, care sa arate cine a intrat.

Tudorel Toader, anunt despre pasii ce vor urma privind arhiva SIPA

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut un nou anunt in privinta arhivei SIPA, spunand ca urmeaza o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea altor rapoarte, care sa arate cine a intrat.

Declaratie socanta a ministrului Justitiei. Tudorel Toader a surprins in plin scandal SIPA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader vrea ca Monica Macovei si Cristi Danilet sa intre in cartile de istorie. Cristi Danilet a scris ca urmatorul pas in ceea ce priveste arhiva SIPA ar trebui sa .

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea Arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata seara ca urmatorul pas in contextul arhivei SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat care sunt urmatorii pasi cu privire la arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader anuntat, pe Facebook, care este al doilea pas cu privire la arhiva SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea informatiilor.

Arhiva SIPA. Ce urmareste, de fapt, ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Sa declasifice secretele de stat

Tudorel Toader a anuntat ca duce in Guvern intentia de a desecretiza arhiva fostului serviciu secret al Ministerului de Justitie. Legislatia in vigoare, insa, spune ca Guvernul este responsabil doar de desecretizarea secretelor de stat.

Ministerul Justitiei anunta pregatirea unui proiect de act normativ ce va aduce modificari la Legea cetateniei romane

Ministerul Justitiei anunta sambata, intr-un comunicat, ca in perioada imediat urmatoare va fi promovat un proiect de act normativ prin care vor fi aduse modificari la legislatia privind cetatenia romana. O intalnire de lucru pentru discutarea acestor modificari legislative in materie de cetatenie a avut loc miercuri la sediul ministerului.

Protest al specialistilor IT din Ministerul Justitiei: Prin noua lege a salarizarii ne scad veniturile si cu 70%

Aproximativ 50 de specilisti IT care lucreaza pentru Ministerul Justitiei au protestat, marti, in fata Tribunalului Bucuresti, fata de proiectul legii salarizarii, care, spun ei, daca s-ar aplica, le-ar scadea veniturile cu procente intre 50 si 70 la suta.

Protest al specialistilor IT din Ministerul Justitiei

Aproximativ 50 de specialisti IT care lucreaza pentru Ministerul Justitiei au protestat, astazi, in fata Tribunalului Bucuresti, fata de proiectul Legii salarizarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )