Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudose, despre militarii care ies din sistem din cauza pensiilor: Asta e viata. Hai sa facem curat. E ca la incediu

Adevărul Adevărul,
Tudose, despre militarii care ies din sistem din cauza pensiilor: Asta e viata. Hai sa facem curat. E ca la incediu

Premierul Mihai Tudose a explicat, luni, la Antena 3, ca situatia pensiilor speciale trebuie rezolvata pentru ca este o problema de moralitate, iar Executivul trebuie sa-si asume stingerea acestui incediu inainte de a fi prea tarziu, dand insa asigurari ca nu vor scadea veniturile pentru cei cu pensii in plata. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose, despre criza vaccinurilor: inteleg ca actuala echipa de la Institutul Cantacuzino este autoare sau coautoare a situatiei in care ne aflam

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati, ca este nevoie de aproximativ 50 de milioane de euro pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

Premierul Tudose, despre pensiile speciale: Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte

Premierul Mihai Tudose declarat, luni, ca Guvernul nu va da peste noapte o Ordonanta in cazul pensiilor speciale. Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte, v-o spun cu toata.

Liderii PSD si ALDE discuta luni, in sedinta coalitiei, despre modificarile care vor fi aduse Legii pensiilor militare

Liderii PSD-ALDE se intalnescu luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima saptamana, precum si pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )