Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tun de 100 milioane de euro pregatit de Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Tun de 100 milioane de euro pregatit de Primaria Capitalei

Jurnalul National dezvaluie in editia sa de azi pregatirea unui tun monstruos de catre Primaria Generala a Capitalei: 100 de milioane de euro, valoarea imobiliara a Satului Francez. Un proiect de. continuă pe Antena3

CE a aprobat finantarea IMM-urilor de la noi cu 100 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, ieri, finantarea proiectelor realizate de intreprinderile mici si mijlocii, prin intermediul unui program in valoare de 100 milioane euro.

Bani pentru IMM-uri. Comisia Europeana aloca 100 de milioane de euro pentru micile afaceri din Romania

Comisia Europeana CE) a adoptat marti Programul Operational Initiativa pentru IMM-uri 2014-2020, prin care se pun la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii suma de 100 de milioane de euro pentru imbunatatirea accesului la finantare, se arata intr-un comunicat transmis de cabinetul comisarului European Corina Cretu.

Basescu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Vedem!

Presedintele PMP, Traian Basescu, prezent sambata la lansarea candidatilor formatiunii din Vaslui, a refuzat sa dea un raspuns clar cu privire la o eventuala candidatura a sa pentru Primaria Capitalei si le-a raspuns scurt jurnalistilor: Vedem!, transmite Agerpres.

Piraeus Bank Romania a inregistrat pierderi de 42,7 milioane euro, anul trecut

Piraeus Bank Romania a inregistrat pierderi de 42,7 milioane euro anul trecut, dar banca are rezerve de capital de circa 70 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Piraeus Bank Romania a inregistrat pierderi de 42,7 milioane euro

Piraeus Bank Romania a inregistrat pierderi de 42,7 milioane euro anul trecut, dar banca are rezerve de capital de circa 70 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis, astazi, redactiei.

PRIME KAPITAL atrage fonduri de 260 milioane euro pentru dezvoltari imobiliare in Europa centrala si de est

Martin Slabbert si Victor Semionov, fondatorii si fosta echipa de management NEPI, pornesc o noua companie privata de investitii si dezvoltare imobiliara, PRIME KAPITAL. Aceasta a strans la inceputul lunii martie capital de peste 260 milioane euro si urmareste oportunitati pentru investitii si dezvoltari imobiliare in segmentele de retail, office, industrial si rezidential in Europa centrala si de est, transmite un comunicat remis redactiei.

Borussia Dortmund cere peste 100 de milioane de euro in schimbul atacantului Aubameyang

Clubul german Borussia Dortmund este dispus sa negocieze transferul atacantului Pierre-Emerick Aubameyang in cazul unor oferte de peste 100 milioane euro.

Palatul Primaverii, fosta resedinta a familiei Ceausescu, ar putea fi vandut cu 18-22 milioane euro

Palatul Primaverii din Bucuresti, fosta resedinta a familiei Ceausescu, deschis recent pentru public, valoreaza circa 18-22 milioane de euro, estimeaza compania imobiliara Regatta Real Estate, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )