Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Adevărul Adevărul,
Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Pandemia de COVID-19 ne tine in casa, dar daca vrem sa ne plimbam online putem sa vizitam doua dintre cele mai importante muzee din Dambovita. continuă pe Adevărul

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

eMAG are chiar acum pe site unele dintre cele mai bune reduceri din an

Nicio zi fara reduceri, nu? Asa ca am adunat aici ce-are eMAG la pret foarte bun, ca sa alegi ceva excelent in plina primavara. Din ce listeaza eMAG pe site, am ales cateva produse care.

Printul William si Kate Middleton, 9 ani de casatorie! Cele mai frumoase imagini de la nunta!

Printul William si Kate Middleton au aniversat ieri 9 ani de la nunta de poveste pe care au avut-o la Londra pe 29 aprilie 2011. Iata aici cateva dintre cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment! .

Channing Tatum a implinit 40 de ani. Cele mai sexy fotografii cu actorul de pana acum!

Channing Tatum a implinit zilele trecute 40 de ani, ocazie cu care fosta sa iubita, Jessie J, i-a transmis public un mesaj extrem de frumos. Iata aici cateva dintre cele mai sexy fotografii cu celebrul actor! .

Umilinta incasata de una dintre cele mai puternice armate ale lumii antice. Cum a fost anihilata de razboinicii geti

O armata uriasa a generalului macedonean Zopyrion, unul dintre oamenii lui Alexandru Macedon, a fost distrusa si macelarita acum mai bine de 2000 de ani de triburile getilor. Se spune ca in jur de 30. 000 de soldati macedoneni au pierit, omorati de razboinicii nord-dunareni.

VIDEO Imagini spectaculoase din una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara. Cum arata o moara de vant din lalele

Un peisaj floristic urias, ce reprezinta o moara de vant olandeza si lanuri de lalele multicolore, a fost conceput de compania ce furnizeaza flori pentru Casa Regala Olandeza.

Avertismentul privind depopularea accelerata a Romaniei. Cati locuitori vor fi in 2100 si care vor fi cele mai afectate zone

Depopularea Romaniei va continua in ritm accelerat in acest secol. Potrivit estimarilor ONU, tara noastra va avea in 2100 doar 11,9 milioane de locuitori. Cele mai afectate zone sunt si vor fi, in continuare, cele de munte. Lumea pleaca la orase sau, mai grav, la munca in strainatate.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )