Libnet.ro
UNICEF

07:31

VIDEO Imagini spectaculoase din una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara. Cum arata o moara de vant din lalele

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini spectaculoase din una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara. Cum arata o moara de vant din lalele

Un peisaj floristic urias, ce reprezinta o moara de vant olandeza si lanuri de lalele multicolore, a fost conceput de compania ce furnizeaza flori pentru Casa Regala Olandeza. continuă pe Adevărul

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

Umilinta incasata de una dintre cele mai puternice armate ale lumii antice. Cum a fost anihilata de razboinicii geti

O armata uriasa a generalului macedonean Zopyrion, unul dintre oamenii lui Alexandru Macedon, a fost distrusa si macelarita acum mai bine de 2000 de ani de triburile getilor. Se spune ca in jur de 30. 000 de soldati macedoneni au pierit, omorati de razboinicii nord-dunareni.

Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Pandemia de COVID-19 ne tine in casa, dar daca vrem sa ne plimbam online putem sa vizitam doua dintre cele mai importante muzee din Dambovita.

eMAG are chiar acum pe site unele dintre cele mai bune reduceri din an

Nicio zi fara reduceri, nu? Asa ca am adunat aici ce-are eMAG la pret foarte bun, ca sa alegi ceva excelent in plina primavara. Din ce listeaza eMAG pe site, am ales cateva produse care.

Printul William si Kate Middleton, 9 ani de casatorie! Cele mai frumoase imagini de la nunta!

Printul William si Kate Middleton au aniversat ieri 9 ani de la nunta de poveste pe care au avut-o la Londra pe 29 aprilie 2011. Iata aici cateva dintre cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment! .

TripAdvisor concediaza 900 de angajati, din cauza crizei coronavirus COVID-19

TripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme online de sfaturi de calatorie din lume, se vede si ea nevoita sa faca disponibilizari de personal, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19, care a afectat puternic turismul.

Channing Tatum a implinit 40 de ani. Cele mai sexy fotografii cu actorul de pana acum!

Channing Tatum a implinit zilele trecute 40 de ani, ocazie cu care fosta sa iubita, Jessie J, i-a transmis public un mesaj extrem de frumos. Iata aici cateva dintre cele mai sexy fotografii cu celebrul actor! .

File de istorie. Ziua in care Ayrton Senna, super-eroul Formulei 1, a murit. VIDEO: Senna, pe circuit si la microfon

Chiar si la 26 de la moartea sa, numele Ayrton Senna starneste o emotie uriasa. 1 mai 1994 ramane una dintre cele mai negre zile din istoria sportului, cea in care Formula 1 si-a pierdut genialul campion. A fost insa si ziua in care competitia regina a motorsportului a decis ca trebuie sa schimbe ceva legat de siguranta pilotilor, iar asta s-a vazut: au trecut 20 de ani pana la unicul deces inregistrat in F1 dupa Imola 1994.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )