Libnet.ro
UNICEF

22:00

Turcia a eliminat vizele pentru cetatenii statelor occidentale din Europa

România Liberă România Liberă,
Turcia a eliminat vizele pentru cetatenii statelor occidentale din Europa

Ministerul de Externe de la Ankara a anuntat joi eliminarea vizelor pentru cetatenii mai multor stat. continuă pe România Liberă

Turcia elimina vizele pentru mai multe state UE si Marea Britanie -UPDATE

Turcia elimina vizele pentru cetatenii mai multor state ale Uniunii Europene si pentru britanici, incepand cu 2 martie, in cazul celor care calatoresc in scop turistic, pentru o perioada maxima de trei luni. De masura vor beneficia cei din Polonia, Austria, Belgia, Spania si Olanda, transmite Reuters.

Turcia elimina vizele pentru cetaapoundenii mai multor state europene

Ministerul de Externe de la Ankara a anunapoundat eliminarea vizelor pentru cetaapoundenii mai multor state din Uniunea Europeana - Austria, Belgia, Olanda, Spania a159;i Polonia - a159;i pentru britanici, transmite Reuters.

Cum arata formularul simplificat pentru directionarea unei sume din impozitul pe venit. Cine completeaza si cum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a finalizat formularul simplificat pentru directionarea unei sume din impozitul pe venit catre entitatile non-profit sau unitatile de cult. Despre faptul ca se lucreaza la noul formular, HotNews. ro a scris saptamana trecuta. Acesta fost pus in dezbatere publica.

HARTA INTERACTIVA Autostrada A0 - noul inel de centura al Capitalei: 12 ofertanti, printre care multe firme din Turcia sau China, pentru un lot de 9 km de pe partea de Nord

Compania de Drumuri a scos la licitatie trei din cele patru tronsoane ale Autostrazii de Centura A0) Nord, iar pentru lotul 3 - 8,6 km in Afumati - Cernica, estimat la circa 97 de milioane de euro, tocmai ce au fost depuse ofertele: 12 asocieri de firme interesate, printre care multe din Turcia sau China. Vezi in articol o Harta Interactiva in detaliu cu traseul viitoarei autostrazi, nodurile rutiere si zonele de parcari.

Handbalista Cristina Neagu a primit o distinctie pentru intreaga activitate sportiva din partea Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a inmanat astazi handbalistei Cristina Neagu Cheia Bucurestiului si o Diploma de Excelenta pentru intreaga ei activitate sportiva. Firea a anuntat si faptul ca handbalista si CSM Bucuresti au stabilit prelungirea contractului pentru inca doua sezoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3088 seconds )