Libnet.ro
UNICEF

12:30

Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Un nou aeroport a fost inaugurat oficial luni in Istanbul, dar nu va functiona pe deplin pana la sfarsitul anului, scrieCNN. continuă pe Hotnews

Erdogan a inaugurat noul aeroport din Istanbul

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat, astazi, la Istanbul, un nou aeroport care ar urma sa devina, pe termen lung, cel mai mare din lume, relateaza AFP.

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, alaturi de Recep Erdogan la inaugurarea noului aeroport din Istanbul

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, liderul Bisericii Ortodoxe, a fost prezent alaturi de presedintele turc Recep Erdogan la inagurarea aeroportului din Istanbul, un proiect extrem de controversat pentru care liderul de la.

Noul aeroport international din Istanbul, inaugurat astazi

Noul aeroport international din Istanbul, un obiectiv promovat intens de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, este inaugurat astazi, la peste trei ani de lansarea lucrarilor de constructie. Totusi, aeroportul va deveni pe deplin operational abia in 2028.

Turcia inaugureaza noul aeroport de la Istanbul, un proiect controversat sustinut de presedintele Erdogan

Noul aeroport international de la Istanbul, unul dintre proiectele promovate de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, urmeaza sa fie inaugurat luni, 29 octombrie, la o luna dupa o greva legata de conditiile de siguranta neadecvate in care lucreaza muncitorii de la acest obiectiv, noteaza dpa, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )