Libnet.ro
UNICEF

07:30

Erdogan a inaugurat noul aeroport din Istanbul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Erdogan a inaugurat noul aeroport din Istanbul

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat, astazi, la Istanbul, un nou aeroport care ar urma sa devina, pe termen lung, cel mai mare din lume, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Noul aeroport international din Istanbul, inaugurat astazi

Noul aeroport international din Istanbul, un obiectiv promovat intens de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, este inaugurat astazi, la peste trei ani de lansarea lucrarilor de constructie. Totusi, aeroportul va deveni pe deplin operational abia in 2028.

Turcia inaugureaza noul aeroport de la Istanbul, un proiect controversat sustinut de presedintele Erdogan

Noul aeroport international de la Istanbul, unul dintre proiectele promovate de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, urmeaza sa fie inaugurat luni, 29 octombrie, la o luna dupa o greva legata de conditiile de siguranta neadecvate in care lucreaza muncitorii de la acest obiectiv, noteaza dpa, citat de Agerpres.

E haos pe un important aeroport din Europa. Peste 100 de zboruri au fost anulate. Sfatul dat pasagerilor

Cel putin 100 de zboruri au fost anulate sambata pe aeroportul din Bruxelles, din cauza unei greve a angajatilor de la manipulare bagaje, care a inceput joi si va dura pana duminica dimineata, au anuntat.

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )