Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneu Miami: Nadal a abandonat pentru prima data, in ultimii sase ani

România Liberă România Liberă,
Turneu Miami: Nadal a abandonat pentru prima data, in ultimii sase ani

Tenismanul Rafael Nadal, cap de serie numarul cinci si locul 5 ATP, a abandonat, sambata, pentru prima data dupa sase ani, in turul doi al turneului de la Miami SUA). continuă pe România Liberă

Preturile locuintelor de la tIMOn au crescut usor, pentru prima data in ultimii sapte ani

Preturile apartamentelor si vilelor disponibile in cadrul Targului Imobiliar National tIMOn), care incepe astazi, au inregistrat o crestere usoara 5%) fata de editia precedenta, fiind prima crestere a pretului mediu inregistrata in ultimii sapte ani, dupa cum au anuntat organizatorii targului.

BNR: Creditele in lei acordate populatiei le-au depasit pe cele in valuta pentru prima data in ultimii opt ani

Soldul creditelor in lei l-a depasit in luna februarie pentru prima data in ultimii opt ani si cinci luni pe cel al imprumuturilor in valuta, potrivit datelor publicate, miercuri, de catre Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit News. ro.

Cercetatorii surprind pentru prima data explozia unei stele

Astronomii au reusit sa observe pentru prima oara unda de soc creata de explozia unei stele. Dupa ce au examinat imaginile inregistrate de telescopul Kepler pe parcursul a trei ani de zile, doi astronomi din cadrul NASA care se aflau in cautarea unor supernove au descoperit doua explozii ale unor stele diferite. in cazul celei [].

DJ Harra a vorbit prima data despre relatia cu Dorel din Las Fierbinti

Presa a speculat in urma cu ceva vreme ca DJ Hara si Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinti, ar trai o poveste de iubire in secret. Iata insa ca acum frumoasa bruneta a vorbit pentru prima data despre aceasta relatie.

Prima data cand si-a auzit iubitul, a cerut-o in casatorie: reactia emotionanta a unei tinere surde care a auzit pentru intaia oara vocile celor dragi VIDEO

O tanara surda care si-a recapatat auzul in urma unui implant cohlear a avut o surpriza de proportii in momentul in care si-a putut auzi pentru prima oara iubitul. Barbatul a cerut-o in casatorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )