Libnet.ro
UNICEF

05:15

Turneul Campionilor: Perechea Bhupathi/Bopanna s-a calificat in semifinale

Hotnews Hotnews,
Turneul Campionilor: Perechea Bhupathi/Bopanna s-a calificat in semifinale

Perechea indiana Mahesh Bhupathi/Rohan Bopanna, cap de serie numarul 5, s-a calificat, vineri, in semifinale la Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce au invins, in ultima etapa a grupei B, cuplul Max Mirnai/Daniel Nestor Belarus/Canada), cap de serie numarul 2, informeaza site-ul competitiei. continuă pe Hotnews

Tecau si Lindstedt au pierdut al doilea meci la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt a pierdut, miercuri, al doilea meci disputat la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: A doua infrangere pentru perechea Tecau/ Lindstedt

Dublul Horia Tecau/ Robert Lindstedt a pierdut si al doilea meci de la Turneul Campionilor, cei doi fiind invinsi de perechea Mahesh Bhupati/ Rohan Bopanna ambii India).

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, al doilea succes la Londra

Novak Djokovic a obtinut a doua victorie la Turneul Campionilor, liderul mondial trecand de Andy Murray. Jucatorul sarb a pierdut primul set cu 6-4, dar a revenit si le-a castigat pe urmatoarele doua cu 6-3 si 7-5.

Turneul Campionilor: Roger Federer, impresionant in fata lui Janko Tipsarevic

Roger Federer a inceput perfect Turneul Campionilor, elvetianul avand nevoie de doar o ora si opt minute pentru a-l invinge pe Janko Tipsarevic. A fost 6-3, 6-1 pentru fostul lider mondial.

Turneul Campionilor: Start perfect pentru Novak Djokovic

Novak Djokovic numarul 1 ATP) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia invingandu-l pe Jo-Wilfried Tsonga, scor 7-64), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )