Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tecau si Lindstedt au pierdut al doilea meci la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Tecau si Lindstedt au pierdut al doilea meci la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt a pierdut, miercuri, al doilea meci disputat la Turneul Campionilor de la Londra. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: A doua infrangere pentru perechea Tecau/ Lindstedt

Dublul Horia Tecau/ Robert Lindstedt a pierdut si al doilea meci de la Turneul Campionilor, cei doi fiind invinsi de perechea Mahesh Bhupati/ Rohan Bopanna ambii India).

Turneul Campionilor: Debut cu infrangere pentru perechea Tecau/ Lindstedt

Perechea Horia Tecau/ Robert Lindstedt a pierdut primul meci de la Turneul Campionilor, cei doi fiind invinsi de dublul Max Mirnyi/ Daniel Nestor, scor 6-4, 6-71), 10-12. Partida a durat o ora si 35 de minute.

Debut cu infrangere pentru Tecau si Lindstedt la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt a pierdut, luni dupa-amiaza, partida inaugurala disputata in Grupa B a Turneului Campionilor contra dublului Max Mirnyi Belarus)/Daniel Nestor Canada).

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, al doilea succes la Londra

Novak Djokovic a obtinut a doua victorie la Turneul Campionilor, liderul mondial trecand de Andy Murray. Jucatorul sarb a pierdut primul set cu 6-4, dar a revenit si le-a castigat pe urmatoarele doua cu 6-3 si 7-5.

Romania, invinsa de Islanda in al doilea meci din preliminariile Euro 2014

Nationala masculina de handbal a Romaniei a pierdut, duminica, al doilea meci programat in a doua faza a calificarilor pentru turneul final al Campionatului European din 2014.

Turneul Campionilor: Roger Federer, impresionant in fata lui Janko Tipsarevic

Roger Federer a inceput perfect Turneul Campionilor, elvetianul avand nevoie de doar o ora si opt minute pentru a-l invinge pe Janko Tipsarevic. A fost 6-3, 6-1 pentru fostul lider mondial.

Turneul Campionilor: Start perfect pentru Novak Djokovic

Novak Djokovic numarul 1 ATP) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia invingandu-l pe Jo-Wilfried Tsonga, scor 7-64), 6-3.

Turneul Campionilor debuteaza luni: Murray vs Berdych, prima partida

Andy Murray vs Tomas Berdych va fi prima partida de la Turneul Campionilor, competitie care se va desfasura la Londra. Tot luni, Novak Djokovic se va duela cu Jo-Wilfried Tsonga. Intra in material pentru a vedea programul zilei si componenta grupelor.

Debut in forta pentru Federer la Turneul Campionilor

Pauza de o saptamana i-a fost de ajuns elvetianului Roger Federer pentru a cobori in O2 Arena din Londra cu forte proaspete si a castiga la pas primul meci din Grupa B.

Djokovic si Murray, victorii in prima zi la Turneul Campionilor

Jucatorii Novak Djokovic si Andy Murray au debutat cu dreptul la editia din acest an a Turneului Campionilor si au castigat primele meciuri din faza grupelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )