Libnet.ro
UNICEF

10:15

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

ACTUALIZARE 16:59 Orban: Solicitam apasat Guvernului sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA PNL solicita Cabinetului Tudose sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA, considerand ca aceasta reprezinta o aberatie fiscala, a declarat, astazi, liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------------- Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala. continuă pe Ziarul Bursa

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala, potrivit unei surse din presa.

Tariceanu, despre TVA split: Se aplica de la 1 ianuarie pentru rau platnici si firme in insolventa / Daca isi corecteaza comportamentul, ies de sub incidenta masurii

Calin Popescu Tariceanu a precizat luni, dupa o sedinta a coalitiei de guvernare, ca TVA split se va aplica de la 1 ianuarie doar pentru rau platnici si firme aflate in insolventa.

Tariceanu: TVA split se va aplica doar pentru rau-platnici si pentru firme in insolventa

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat miercuri, la Parlament, ca Ordonanta privind plata defalcata a TVA va fi modificata astfel incat sistemul Split TVA sa fie obligatoriu doar pentru rau-platnici si pentru firmele aflate in insolventa.

Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR), cu care s-a intalnit luni, ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA, companiile cu capital de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Split TVA se va aplica doar pentru firmele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a anuntat astazi pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR) ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Mai exact, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile cu capital de stat, informeaza un comunicat al Guvernului.

Tariceanu: Bugetul pe anul viitor se va incadra in limita deficitului de 3%

Proiectul de buget pentru anul viitor se va incadra in limita deficitului maxim de 3%, a declarat miercuri, la Parlament, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, dupa sedinta.

Calin Popecu Tariceanu anunta ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor, precizand ca aceasta decizie s-a luat cu grija .

Calin Popescu Tariceanu anunta ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor, precizand ca aceasta decizie s-a luat cu grija .

Dragnea: Nu este obligatoriu ca legea pensiilor sa isi produca efectele in 2018; cresterile salariale sunt prinse in bugetul de anul viitor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca in proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorarile prevazute in programul de guvernare, nu insa si legea pensiilor, despre care a spus ca nu este obligatoriu sa se aplice din 2018, potrivit News. ro.

Incepand de anul viitor, un client bancar ar putea autoriza Amazon, Facebook, Google sau Carrefour sa-i faca plati direct din cont. Vezi cum va modifica Directiva PSD2 peisajul platilor online din 2018

Scenariul este urmatorul: La anul veti merge in concediu, la un hotel la mare, sa zicem. Va prezentati la receptie, va cazati, ramaneti toata perioada planificta si la sfarsit plecati fara sa scoateti un ban din buzunar. Sau, intrati intr-un magazin al unui operator telecom, va alegeti din vitrina un telefon de ultima generatie, multumiti vanzatoarei si plecati cu telefonul acasa. Toate acestea vor fi posibile incepand de anul viitor, odata cu aplicarea Directivei PSD2. Singura conditie este ca dumneavoastra sa fi autorizat hotelierul in primul caz) sau operatorul telecomin al doilea caz) sa isi retraga singur contravaloarea serviciilor prestate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )