Libnet.ro
UNICEF

14:30

TVR a fost retrasa dintre membrii European Broadcasting Union din cauza datoriilor acumulate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TVR a fost retrasa dintre membrii European Broadcasting Union din cauza datoriilor acumulate

Televiziunea Romana TVR) a fost retrasa dintre membrii EBU European Broadcasting Union) din cauza datoriilor acumulate inca din 2007, a anuntat, vineri, EBU pe site-ul oficial, una dintre consecinte fiind eliminarea din competitia muzicala. continuă pe Wall-Street Ro

Discutiile dintre TVR si Ministerul de Finante, fara rezultat: Guvernul ramane pe pozitii si nu poate plati datoria

Eurovision 2016. Discutiile dintre TVR si Ministerul de Finante nu au gasit nicio rezolvare a situatiei in care se postul public privind datoria catre European Broadcasting Union EBU).

incercarea de a considera guvernul actual responsabil de situatia TVR este nepotrivita si nefondata

Guvernul Romaniei constata cu regret ca in spatiul public sunt lansate o serie de acuzatii nefondate in legatura cu implicarea sau lipsa de implicare a guvernului in gestionarea situatiei TVR. intr-un comunicat, executivul precizeaza ca problema datoriilor pe care televiziunea publica le are este veche, de aproape 10 ani. in toti acesti ani, datoriile catre EBU European Broadcasting Union) au fost mereu amanate si neglijate. Situatia de fond in care ne aflam nu este cauzata de vreo decizie a guvernului, iar incercarea de a considera guvernul actual responsabil este nepotrivita si nefondata. Televiziunea publica este o institutie in subordinea parlamentului, care trebuie sa aleaga conducerea acestei institutii. Guvernul asteapta o decizie in aceasta privinta, pentru a avea un partener decizional in toate aspectele executive care vizeaza activitatea televiziunii. Faptul ca, dupa mai bine de o luna de la inceperea acestui proces, nu exista inca o conducere care sa isi asume responsabilitatea deciziilor executive in ceea ce priveste TVR, face ca orice proiect de restructurare sau clarificare a situatiei financiare sa fie imposibil.

Competitiile afectate de excluderea TVR din EBU in luna mai. Cu ce sume a luat TVR drepturile sportive

Excluderea TVR din European Broadcasting Union, din cauza datoriilor istorice, afecteaza numai in luna mai difuzarea a trei competitii sportive. Site-ul specializat Paginademedia. ro prezinta competitiile care risca sa nu mai fie pe post din cauza excluderii din organismul european, dar si preturile cu care Televiziunea publica a achizitionat parte din competitii.

Autoritatile analizeaza variante de reorganizare a televiziunii publice;sprijinul acordat TVR,sa respecte legislatia referitoare la ajutor de stat

Autoritatile analizeaza mai multe variante de reorganizare a Societatii Romane de Televiziune SRTv), astfel incat aceasta sa poata fi sprijinita de stat in conditiile respectarii legislatiei in materie de ajutor de stat, precizeaza, vineri, un comunicat al Ministerului Finantelor Publice remis AGERPRES. Reprezentantii TVR au avut o intalnire tehnica la Ministerul Finantelor Publice, in urma anuntului ca Romania a fost exclusa de la Eurovision. Discutiile s-au axat pe datoriile istorice pe care Televiziunea Publica le are la European Broadcasting Union EBU).

Guvernul: Problema datoriilor pe care TVR le are este veche, de aproape 10 ani. Incercarea de a considera guvernul actual responsabil este nepotrivita si nefondata

In spatiul public sunt lansate o serie de acuzatii nefondate in legatura cu implicarea sau lipsa de implicare a guvernului in gestionarea situatiei TVR, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Potrivit acestuia, problema datoriilor pe care televiziunea publica le are este veche, de aproape 10 ani. In toti acesti ani, datoriile catre EBU European Broadcasting Union) au fost mereu amanate si neglijate. Situatia de fond in care ne aflam nu este cauzata de vreo decizie a guvernului, iar incercarea de a considera guvernul actual responsabil este nepotrivita si nefondata, se precizeaza in comunicat.

Romania a pierdut dreptul de a transmite JO de la Rio. Director general EBU: Datoriile TVR pun in pericol stabilitatea financiara a uniunii

Romania a pierdut dreptul de a transmite evenimente sportive, precum Jocurile Olimpice de la Rio, cat si stiri referitoare la Eurovision 2016, din cauza ca nu a platit datoriile catre European Broadcasting Union EBU).

Romania nu mai participa la Eurovision! Ovidiu Anton a fost eliminat din concurs

Televiziunea Romana a pierdut lupta cu European Broadcasting Union dupa ultimatumul de a plati datoria de zece milioane de euro. Termenul a expirat aseara, iar astazi a venit anuntul oficial: Romania a fost eliminata din concurs! Guvernul a anuntat ca nu se mai poate face nimic deoarece nu exista un cadru legal de a achita aceasta datorie acumulata in timp.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )