Libnet.ro
UNICEF

23:15

Uciderea lui James Foley: Casa Alba considera incidentul ca fiind un atac terorist impotriva SUA / Consiliul de Securitate al ONU catalogheaza fapta ca fiind o crima lasa si atroce

Hotnews Hotnews,
 Uciderea lui James Foley: Casa Alba considera incidentul ca fiind un atac terorist impotriva SUA / Consiliul de Securitate al ONU catalogheaza fapta ca fiind o crima lasa si atroce

Decapitarea jurnalistului american James Foley de catre jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic SI) reprezinta un atac terorist impotriva Statelor Unite, a apreciat vineri Casa Alba, subliniind ca Washingtonul va analiza mai multe optiuni pentru a raspunde uciderii barbare. Pe de alta parte, Consiliul de Securitate al ONU a catalogat crima ca fiind una lasa si atroce. continuă pe Hotnews

Interpolul a condamnat uciderea barbara a jurnalistului american James Foley

Interpolul a condamnat, joi, uciderea barbara a jurnalistului alerican James Foley de catre extremistii Statului Islamic, relateaza AFP. Uciderea barbara a lui James Foley de catre jihadisti ai Statului.

Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley

Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley, calificand forma de terorism practicata de Statul IslamicSI) drept una dintre cele mai serioase amenintari internationale. Acest act.

Jurnalisul american James Foley, executat de gruparea jihadista Statul Islamic

Gruparea jihadista extremista, Statul Islamic, a revendicat uciderea jurnalistului american James Foley, care a a fost rapit in nordul Siriei, in urma cu doi ani. Membrii gruparii au postat pe internet o.

Jurnalistul american James Foley, executat de gruparea jihadista Statul Islamic

Gruparea jihadista extremista, Statul Islamic, a revendicat uciderea jurnalistului american James Foley, care a a fost rapit in nordul Siriei, in urma cu doi ani. Membrii gruparii au postat pe internet o.

Statul Islamic revendica decapitarea unui jurnalist american. Casa Alba s-a declarat ingrozita de moartea brutala

Grupare jihadista Statul Islamic SI) sustine ca l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley, masura luata ca raspuns atacurile aeriene americane in Irak, relateaza AFP.

Jihadistii SIIL revendica decapitarea unui jurnalist american. Casa Alba, ingrozita de moartea brutala

Gruparea jihadista Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) revendica decapitarea jurnalistului american James Foley, masura luata ca raspuns atacurile aeriene americane in Irak. Administratia de la Washington s-a declarat ingrozita de moartea brutala a americanului.

Mesajul pe care l-au primit parintii lui James Foley inainte de decapitarea acestuia: Nu ne vom opri pana cand nu ne vom ostoi setea de sangele vostru!

Parintii jurnalistului american James Foley, decapitat saptamana aceasta de jihadisti, in Siria, au dat publicitatii e-mailul pe care l-au primit la 12 august de la cei care-i tineau fiul prizonier din noiembrie 2012. Mesajul a fost scris in engleza, iar jihadistii ameninta ca-i vor ucide pe toti ceilalti prizonieri straini pe care-i au. Scursurile societatii voastre pe care-i tinem prizonieri au intrat in barlogul leului si au fost mancati!.

Statul Islamic ceruse o rascumparare de 100 milioane euro pentru eliberarea lui James Foley

Jihadistii Statului islamic cerusera initial o rascumparare in valoare de 100 milioane euro pentru eliberarea jurnalistului James Foley, rapit in 2012 in Siria si care a fost decapitat, relateaza Wall Street.

Jihadistii Statului Islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul

Jihadistii Statului islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul, in urma lansarii atacurilor americane in Irak, a anuntat unul din angajatorii jurnalistului american, relateaza.

MAGAZIN Pentru ce si-a riscat James Foley viata (vezi reportajele sale). Zece dintre cele mai ridicole TED Talks. Cum au ajuns faraonii egipteni la Putere? Vrei sa afli cine esti cu adevarat? Intreaba Google. Cat de unici suntem de fapt? Regula celor 10.

Executia lui James Foley m-a socat si pe mine. Am incercat sa vad reportajele sale, sa vad pentru ce si-a riscat el viata si in final, a pierdut pariul. Am gasit aici o lista cu reportajele facute de jurnalistul american. Trecand la alte lucruri mai placute, atrag atentia: De cate ori imi va spune cineva ca trebuie sa slabesc, o sa-i arat acest studiu. Ca sa nu mai avem discutii. Si m-a mai preocupat ceva. Cata memorie poate avea si un vampir, chiar daca stim cu totii ca ei sunt nemuritori. Cati giga de spatiu liber sa aiba si memoria lor? Intreaga ista cu linkuri o puteti gasi si aici. Lectura placuta!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )