Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ucraina: Manifestantii au ocupat, din nou, primaria din Kiev

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: Manifestantii au ocupat, din nou, primaria din Kiev

Manifestantii au ocupat din nou, in aceasta seara, primaria din Kiev, pe care o evacuasera duminica in urma unei legi de amnistiere a opozantilor retinuti, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Ucraina: Manifestantii opozitiei au evacuat Primaria din Kiev, insa ameninta cu revenirea in cladirea oficiala daca nu se aplica amnistia protestatarilor

Manifestantii opozitiei ucrainene au evacuat, duminica, sediul Primariei din Kiev, ocupat din decembrie, reactionand la eliberarea protestatarilor arestati in timpul protestelor, transmite AFP. Protestatarii se pregatesc pentru o noua zi de mobilizare masiva in strada. UPDATE In jur de 1000 de manifestanti s-au adunat duminica in fata sediului Primariei din Kiev, evacuat cu cateva ore inainte, pentru a cere aplicarea imediata a legii amnistiei in cazul protestatarilor retinuti. Acestia ameninta cu o reluarea a ocupatiei Primariei.

ALERTA in Ucraina: manifestantii opozitiei au evacuat sediul Primariei din Kiev

Manifestantii opozitiei ucrainene au evacuat, duminica, sediul Primariei din Kiev, ocupat din decembrie, ca reactie la eliberarea protestatarilor arestati, informeaza AFP.

Pamela Anderson, din nou nud de dragul animalelor (VIDEO)

De dragul animalelor, Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute. Numai ca in noul clip pentru PETA, fostul iepuras Playboy face striptease in fata unui catel, care in final, ajunge in pat langa sexoasa.

Basescu ataca din nou Antena 3 si pe Dan Voiculescu

Presedintele Traian Basescu ataca din nou Antena 3 si pe presedintele-fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Seful statului spune despre presedintele-fondator al PC ca are un rol mult prea mare in.

Ucraina: Manifestantii ataca sediul partidului lui Viktor Ianukovici

Manifestantii ucraineni au asediat, marti, sediul Partidului Regiunilor al presedintelui Viktor Ianukovici. Dupa ce au aruncat cu pietre si cokteiluri Molotov, circa 200 si 300 de manifestanti au preluat.

Ucraina: Manifestantii ataca sediul partidului lui Viktor Ianukovici. Cel putin 150 de raniti, din care 30 grav

Manifestantii ucraineni au asediat, marti, sediul Partidului Regiunilor al presedintelui Viktor Ianukovici. Dupa ce au aruncat cu pietre si cokteiluri Molotov, circa 200 si 300 de manifestanti au preluat.

Ironia sortii. Cristian Cioaca imbraca din nou astazi uniforma de POLITIST

Cristian Cioaca se intoarce la munca in aceasta dimineata. Politistul va fi incadrat la Directia logistica din cadrul IPJ si va trebui sa respecte cateva conditii. Cristian Cioaca nu va avea.

Dorel loveste din nou... in tevi. A lasat brasovenii fara apa potabila

O parte a orasului Brasov a ramas fara apa potabila dupa ce un muncitor a spart cu picamarul o magistrala. Brasovenii din acea zona s-au trezit fara voia lor cu o piscina in mijlocul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )