Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, relateaza Mediafax. Grenade asurzitoare au fost utilizate in cursul atacului si s-au auzit rafale de arme automate, a declarat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP. Seleznev a mai declarat ca nu detine informatii despre situatia echipajului, deoarece nu se afla in legatura cu acesta. continuă pe România Liberă

UPDATE. Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, relateaza Mediafax. Grenade asurzitoare au fost utilizate in cursul atacului si s-au auzit rafale de arme automate, a declarat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP. Seleznev a mai declarat ca nu detine informatii despre situatia echipajului, deoarece nu se afla in legatura cu acesta. Intr-un mesaj postat pe .

Crimeea: Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi

Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi, in Crimeea, a anuntat joi Kievul. Anterior, Ministerul ucrainean al Apararii a anuntat ca o nava de razboi a fost atacata de.

TENSIUNE in Crimeea: Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi

Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi, in Crimeea, a anuntat joi Kievul, informeaza AFP. Anterior, Ministerul ucrainean al Apararii a anuntat ca o nava de.

Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei NAVE UCRAINENE DE RAZBOI, in Crimeea

Un grup de persoane inarmate a preluat, joi, controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, a anuntat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in.

UPDATE. Kievul trimite doi ministri in Crimeea, in urma atacului fortelor proruse asupra ...

UPDATE: Kievul ii trimite in Crimeea pe ministrul Apararii si pe vicepremier, dupa ce fortele proruse au preluat controlul asupra unei baze din vestul peninsulei, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Seful marinei ucrainene, capturat de militantii prorusi. Militarii ucraineni din Sevastopol s-au predat Ministrul interimar al Apararii, Igor Tenisiuk, si vicepremierul Vitali Iarema, se vor deplasa miercuri in Crimeea, pentru a stopa escaladarea conflictului, a anuntat Guvernul de la .

DECIZIE DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

DECIZIA DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

ATAC armat asupra unei nave ucrainene de razboi, in Crimeea

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, a anuntat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea, relateaza AFP, citata de.

Criza din Ucraina: Fortele ruse au preluat controlul asupra a doua baze ucrainene. Kievul acorda Crimeei trei ore pentru eliberarea comandantului Marinei/ NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare pentru stabilitatea Europei de dupa Razboiul Rece

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC. Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a transmis acest mesaj intr-o discutie telefonica cu secretarul de stat american John Kerry. Discutia telefonica a avut loc la cateva ore dupa ce liderii din Rusia si Crimeea au semnat un tratat prin care Crimeea a devenit teritoriu al Federatiei Ruse. Urmareste LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor si principalele declaratii de miercuri------------Ora 01:15 Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in UcrainaOra 00:10 David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8Ora 22. 15 Trupele ruse au preluat controlul asupra unei alte baze ucrainene din Crimeea, miercuri seara, a informat un ofiter ucrainean, citat de Reuters.

Armata siriana pregateste noi atacuri, dupa ce a preluat controlul asupra orasului Yabrud.

Armata siriana, sprijinita de miscarea siita libaneza Hezbollah, se pregatea, luni, sa lanseze noi atacuri in nordul provinciei Damasc, dupa ce a preluat controlul, duminica, asupra orasului-cheie Yabrud, relateaza AFP, citata de Mediafax. Militarii sirieni au inceput pregatirile pentru a ataca trei localitati rebele din Muntii Qalamoun si a inchide astfel accesul catre Valea Bekaa, in estul Libanului, un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah vizat de atacuri ale rebelilor. Armata va .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )